Horoscopul zilei de 28 decembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 decembrie 2019

Neliniștea pe care o simți pe alocuri se datorează nesiguranței tale. Încă te simți ancorată într-o serie de prejudecăți în legătură cu o anumită persoană. Calmul persoanei iubite te ajută să te liniștești de fiecare dată când evenimentele care au loc te suprasolicită emoțional.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 decembrie 2019

Sub opoziția de astăzi dintre Soare și Saturn, apar tot felul de întrebări în raport cu propria persoană. Este posibil să te fi luat prea în serios și să fi ajuns la un impas emoțional greu de redresat. Cu toate astea găsești o urmă de umor chiar și în acele situații bizare de care vei avea parte.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 decembrie 2019

Atunci când simți că modul în care acționezi nu îi mai împlinește pe cei din jur, retrage-te. Nu ești responsabilă de fericirea nimănui! De cele mai multe ori, tendința ta este de a te sustrage din mijlocul acțiunii doar pentru a oferi altora posibilitatea să se remarce, într-un fel sau altul.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 decembrie 2019

Atunci când vine vorba de prieteni sau de familie, aceștia au întâietate în raport cu propria persoană. Dinamica aceasta este greșită atât timp cât tu știi prea bine că nu îți oferă împlinirea de care ai nevoie. Poate puțin egocentrism este binevenit în această perioadă a vieții tale.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 decembrie 2019

Simți că acționezi defensiv în mai multe din contextele în care te vei afla pe parcursul acestei zile. Deși nu cunoști cu exactitate sursa acestei tensiuni pe care o resimți, ești totuși de părere că neîndeplinirea unor anumite obiective importante pentru tine este un fapt devastator pentru tine.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 decembrie 2019

Jupiter va crea toate condiţiile necesare pentru ca relaţia ta să treacă prin schimbări pozitive. Tot ce vei trăi te va ajuta să te simți împlinită. Momentele frumoase pe care le petreci alături de partener te vor face să contemplezi la noţiunea de fericire, la ceea ce îţi oferă viaţa, la tot ceea ce ai trăit până în prezent.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 decembrie 2019

Atunci când vine vorba de viața profesională, știi întotdeauna care îți sunt prioritățile. Indiferent de dispoziția psihică pe care o ai astăzi, alegi să fii alături de cei care au nevoie de tine. Atunci când vine vorba de integritate, ești prima persoană din anturaj care nu face nicio concesie în acest sens.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 decembrie 2019

Prezența lui Venus în zodia ta are o influență evidentă pe parcursul acestei zile. Orele se scurg foarte repede având în vedere provocările de care ai parte în viața personală. Chiar dacă îți dorești armonie în relațiile cu cei dragi, de multe ori reacționezi impulsiv și ajungi să rănești cu atitudinea ta tranșantă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 decembrie 2019

Neînțelegerile care au loc astăzi în plan personal te întristează destul de mult. Luna te face să fii destul de impulsivă astăzi, mai ales atunci când vine vorba de decizii financiare. ”Protejarea” celor din jur în fața evenimentelor neprevăzute este un scop în sine pentru tine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 decembrie 2019

Rigurozitatea cu care acționezi este binecunoscută tuturor celor care te cunosc. Acorzi multă atenție regulilor sociale și morale. Te ții mereu de cuvânt atunci când faci o promisiune, iar cei dragi se pot baza pe ajutorul tău necondiționat. În această zi te bucuri de căldură în sânul familiei.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 decembrie 2019

Atitudinea autoritară a personei iubite te indignă astăzi. Deși îi cauți explicație, nu reușești să îți dai seama de ce se comportă așa. Cel mai indicat este să vorbești deschis cu ea despre această tensiune care există între voi. Opoziția dintre Soare și Saturn te obligă să îți analizezi viața dintr-o perspectivă sinceră și onestă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 decembrie 2019

În loc să negi ceea ce știi că te caracterizează cu adevărat, poate ar fi mai indicat să cauți în tine curajul de a integra acest lucru într-o manieră matură. Astăzi, deciziile şi alegerile tale sunt puse la îndoială de persoane în care altădată aveai încredere.
Articole astro