Horoscopul zilei de 28 decembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 decembrie 2018

De cele mai multe ori ai senzația că tot ceea ce îți este dat să trăiești te face să ieși din zona de confort. Nu îți este teamă de această postură. Te încrezi în propria intuiție, chiar și atunci când este riscant să o faci. Din păcate, familia nu mai reprezintă pentru tine oaza de liniște de altădată.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 decembrie 2018

Chiar dacă uneori îți este dificil să faci asta, reuşești mereu să te adaptezi contextelor în care te afli. Prezența lui Saturn în casa zodiei tale are o influență evidentă pe parcursul acestei zile. Orele se scurg foarte repede având în vedere provocările de care ai parte la birou.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 decembrie 2018

Ai fost mereu pe poziţie şi ai reuşit să profiţi de toate oportunităţile de dezvoltare care ţi-au ieşit în cale. Acum culegi rezultatele și o faci cu o mândrie cum nu ți-a mai fost dat să trăiești vreodată. Până la urmă, tot ceea ce contează cu adevărat este modul în care ceea ce realizăm ne face să ne simțim.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 decembrie 2018

În perioada următoare vei fi avansată într-o poziţie la care ai visat dintotdeauna. Va trebui să îți restructurezi în totalitate prioritățile și modul în care urmează să acționezi. Deși nu deții la orice pas informațiile de care ai nevoie, a te baza pe intuiție a devenit un aliat pentru tine.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 decembrie 2018

Încearcă să acționezi discret în anumite situații delicate. Dacă ești de părere că te va ajuta, poartă o discuție deschisă cu persoana iubită. Idealistul Marte te face mereu să crezi orbește în dragoste. Temperează-ți acțiunile și oferă-ți timp de cunoaștere a persoanei cu care interacționezi!

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 decembrie 2018

Relația personală este prima ta prioritate în această perioadă. Tot ceea ce vei face te va ajuta să îți resetezi o parte din valorile morale, dar și să descoperi lucruri noi despre propria persoană. Mulți sunt cei care se bazează pe tine la birou. Deși acest aspect te încântă, în același timp simți și cum te epuizează psihic.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță- horoscop azi, 28 decembrie 2018

Conexiunea între Marte și Saturn la nivel energetic devine tot mai puternică. Energia pe care o emană te ajută să îți menții motivația la cote maxime. Rămâi deschisă ideilor neconvenționale! Nimic din ceea ce faci nu îți poate fi dăunător din punct de vedere al dezvoltării personale.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 decembrie 2018

Din partea lui Jupiter primești destul de multă energie şi exuberanță pe parcursul acestei zile. O idee pe care ai avut-o tocmai anul trecut în raport cu cariera ta începe abia acum să prindă formă. Odată ce lucrurile vor intra pe făgașul normal în acest sens, totul ți se va părea mult mai simplu de îndeplinit.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 decembrie 2018

Procesul de detașare emoțională în care susții că te afli de ceva timp are multe urcușuri și coborâșuri. Caruselul de gânduri care îți inundă mintea te face să îți dai seama câtă putere au anumite lucruri asupra ta. Dorința de a te detașa de o anumită persoană devine tot mai aprigă.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 decembrie 2018

În viața ta se întâmplă întotdeauna lucruri pe care nu le poți controla, dar alegi ca experințele pe care viața ți le oferă să le integrezi în universul tău personal. În plan emoțional, astăzi ai parte de multă înțelegere și afecțiune din partea persoanei iubite.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 decembrie 2018

Simți că acționezi defensiv în mai multe din contextele în care te vei afla pe parcursul acestei zile. Deși nu cunoști cu exactitate sursa acestei tensiuni pe care o resimți, ești totuși de părere că neîndeplinirea unor anumite obiective importante pentru tine este un fapt devastator pentru tine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 decembrie 2018

Atunci când simți că modul în care acționezi nu îi mai împlinește pe cei din jur, retrage-te. Nu ești responsabilă de fericirea nimănui! De cele mai multe ori, tendința ta este de a te sustrage din mijlocul acțiunii doar pentru a oferi altora posibilitatea să se remarce, într-un fel sau altul.
Articole astro