Horoscopul zilei de 28 august 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 august 2022

Fără să îți seama dai seama exact de cum se întâmplă acest lucru, simți că prezența celor dragi în viața ta îți oferă o ancoră incontestabilă pentru tot ceea ce înseamnă armonie și echilibru. Indiferent de context, consideri că te poți descurca singură deoarece ești o fire independentă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 august 2022

Indiferent că este vorba de emoții negative sau pozitive, de soartă, de noroc, ai nevoie de toate astea pentru a reuși să obții ceea ce îți dorești. Râvnești la un anumit statut social, dar nu ești pregătită să faci anumite compromisuri pentru ca acest lucru să se întâmple.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 august 2022

Atitudinea autoritară a personei iubite te indignă peste măsură astăzi. Deși îi cauți explicație, nu reușești să îți dai seama de ce se comportă așa. Cel mai indicat este să vorbești deschis cu ea despre această tensiune care există între voi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 august 2022

Este important să privești lucrurile în perspectivă și să nu te lași ”cucerită” de promisiunile exagerate pe care le pot presupune anumite direcții de acțiune. Încearcă să acționezi discret în anumite situații delicate. Dacă ești de părere că te va ajuta, poartă o discuție deschisă cu persoana iubită.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 august 2022

Idealistul Neptun te face să crezi orbește în dragoste. Temperează-ți acțiunile și oferă-ți timp de identificare a propriilor nevoi! Ai învățat că întotdeauna se întâmplă lucruri pe care nu le poți controla. Alegi ca experiențele plăcute sau neplăcute pe care viața ți le oferă să se transforme în adevărate lecții de viață.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 august 2022

Ai nevoie de timp cu tine pentru a-ți pune în ordine gândurile și sentimentele. Astăzi nu te simți în stare să iei nicio decizie în ceea ce privește viața personală. Evenimentele de care ai parte nu te ajută deloc în acest sens, ci din contră, te debusolează și mai mult.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 august 2022

Nesiguranța emoțională care îți definește acțiunile ajunge să fie un clișeu pentru tine. Ești sătulă de această poziție de vulnerabilitate în care te-ai aflat dintotdeauna. Atunci când vine vorba de carieră, este foarte important să rămâi consecventă și implicată în tot ceea ce faci.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 august 2022

De multe ori tratezi cu detașare problemele pe care le ai. Aceasta este modalitatea prin care te protejezi de suferință și de dezamăgire. Nici astăzi nu faci niciun compromis în ceea ce privește propriul confort emoțional. Cu toate acestea, este important să rămâi conectată la ceea se întâmplă în jur.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 august 2022

Mercur se află într-o perioadă de ascensiune energetică și totul se va resimți în plan emoțional. Trăsăturile personalității tale se pot face apreciate cu ușurință în plan profesional, dar asta doar dacă tu îți dorești acest lucru cu adevărat.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 august 2022

Sunt situații în care este indicat un comportament rațional, însă tu nu reușești să faci asta. Toate dezamăgirile pe care le trăiești sunt de fapt produse de tine. Te lași condusă doar de ceea ce simți, iar sentimentele tale sunt dintre cele mai profunde, indiferent de context.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 august 2022

Perioada plină de confuzie și de sentimente contradictorii a trecut. Consideri că acum ți-ai regăsit echilibrul emoțional de altădată. Ești adepta lucrurilor sigure, certe și accepți cu destul de mare dificultate momentele confuze din viața ta.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 august 2022

Luna te face să fii destul de impulsivă astăzi, mai ales atunci când vine vorba de decizii financiare. ”Protejarea” celor din jur în fața evenimentelor neprevăzute este un scop în sine pentru tine. Neînțelegerile care au loc astăzi în plan personal te întristează destul de mult.
Articole astro