Horoscopul zilei de 28 august 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 august 2021

Înainte de a te lăsa condusă de primul impuls, analizează situația în care te afli. Firea explozivă te-a condus de multe ori spre contexte care ți-au pătat imaginea socială. Deși nu ești genul de persoană care să pună accent pe opinia celor din jur, în plan profesional trebuie să te ferești de judecata rivalilor.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 august 2021

Atitudinea nonșalantă pe care o ai în raport cu anumite lucruri din viața ta este de înțeles. Alegi să fii mai detașată tocmai pentru a evita orice sursă de dezamăgire. Atunci când vine vorba de integritate, ești prima persoană din anturajul de prieteni care nu face nicio concesie în acest sens.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 august 2021

De cele mai multe ori ai senzația că tot ceea ce îți este dat să trăiești te face să ieși din zona de confort. Ai încredere în tine și nu îți este teamă de această postură. Indiferent de planurile pe care trebuie să le onorezi, te încrezi în propria intuiție, chiar și atunci când este riscant să o faci.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 august 2021

Deși te simți presată de anumite reguli, reușești totuși să îți focalizezi atenția asupra acelor detalii care fac întotdeauna diferența. În anumite contexte sociale, prezența celor din jur te inhibă destul de mult și te face să interiorizezi mult prea multe emoții negative.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 august 2021

Dacă oamenii din jur încearcă să te atragă de partea lor, cu orice preț, este posibil ca intențiile pe care le au să nu fie dintre cele mai onorabile. Capacitatea de a discerne dintre bine și rău îți va fi pusă de multe ori la încercare, chiar dacă uneori este posibil să nu îți dai seama de acest lucru.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 august 2021

Dispoziția excelentă și capacitatea de a-ți atinge obiectivele te vor ajuta să iei deciziile corecte. În plan personal, te simți din nou răvășită de gânduri fără sens. Este important să le găsești sursa pentru a le face să dispară pentru totdeauna. Îți ești datoare cu acest lucru.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 august 2021

Pe parcursul întregii zile te simți contrariată de lucrurile care se petrec în jurul tău. Evenimentele care au loc în viața celor apropiați te epuizează și pe tine. Ajungi să trăiești prin prisma suferinței lor, chiar și atunci când nu ești deloc implicată în eveniment.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 august 2021

Influența decizională pe care o au emoțiile asupra ta este de-a dreptul covârșitoare. Ești rezultatul incontestabil al unei vieți emoționale intense. Din păcate, această perioadă din viața ta va fi destul de dificilă. Este important totuși să îți păstrezi seninătatea și gândirea pozitivă. 

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 august 2021

Încearcă să acționezi discret în anumite situații delicate. Dacă ești de părere că te va ajuta, poartă o discuție deschisă cu persoana iubită. Idealistul Jupiter te face mereu să crezi orbește în dragoste. Temperează-ți acțiunile și oferă-ți timp de cunoaștere a persoanei cu care interacționezi!

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 august 2021

Tot ceea ce retrăiești pe parcursul acestei zile scoate la iveală emoții vechi, foarte intense. Venus și Saturn te ajută astăzi să îți menții încrederea în iubire. Este foarte important însă și modul în care tu vei acționa pentru ca acest lucru să devină o realitate.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 august 2021

Confortul de care ai parte în mijlocul familiei în acestă zi te ajută să îți recapeți întru totul vitalitatea. Lași orice gând negativ deoparte, te focusezi pe starea de bine din interior, te bucuri de tot ceea ce este simplu în viața ta și nu mai iei nicio decizie nesăbuită.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 august 2021

Chiar dacă obiectivele tale sunt dificil de atins, este important să îţi menţii motivaţia. Acest sfârșit de săptămână îți oferă posibilitatea de a petrece mai mult timp cu propria persoană. Momentele de introspecție te ajută să găsești răspunsuri importante pentru tine.
Articole astro