Horoscopul zilei de 28 august 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 august 2020

Ai nevoie de timp cu tine pentru a-ți pune în ordine gândurile și sentimentele. Astăzi nu te simți în stare să iei nicio decizie în ceea ce privește viața personală. Evenimentele de care ai parte nu te ajută deloc în acest sens, ci din contră, te debusolează și mai mult.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 august 2020

Sunt situații în care este indicat un comportament rațional, însă tu nu reușești să faci asta. Toate dezamăgirile pe care le trăiești sunt de fapt produse de tine. Te lași condusă doar de ceea ce simți, iar sentimentele tale sunt dintre cele mai profunde, indiferent de context.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 august 2020

Sensibilitatea de care dai dovadă în mai multe contexte te face să fii vulnerabilă în fața celor din jur. Majoritatea prietenilor din viața ta încearcă să îți caute scuze atunci când greșești față de ei, dar asta nu trebuie să te scutească de responsabilitatea care îți revine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 august 2020

Configurația planetară te sprijină din plin în toate deciziile pe care le iei. Deși tot ceea ce trăiești ți se pare intens din multe puncte de vedere, inconștientul tău are multe bariere construite în timp care nu te lasă să simți deplinătatea lucrurilor bune de care ai parte.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 august 2020

Te simți foarte rigidă atunci când comunici cu cei din jur. În situații tensionate îți dai seama că de cele mai multe ori ai tendința să acționezi impulsiv sau irațional. Chiar dacă găsești înțelegere la persoanele care te cunosc cu adevărat, sunt mulți cei care te vor judeca destul de dur.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 august 2020

Luna te face să fii destul de impulsivă astăzi, mai ales atunci când vine vorba de decizii financiare. ”Protejarea” celor din jur în fața evenimentelor neprevăzute este un scop în sine pentru tine. Neînțelegerile care au loc astăzi în plan personal te întristează destul de mult.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 august 2020

Astăzi lucrurile își urmează cursul fără evenimente neplăcute. Chiar și atunci când știi că ai mai avea ceva de adăugat cu privire la anumite subiecte de discuție, te gândești la impactul pe care îl pot avea vorbele tale. Sunt mulți cei care se simt foarte ușor jigniți de punctul de vedere al celor din jur.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 august 2020

Atitudinea nonșalantă pe care o ai în raport cu anumite lucruri din viața ta este de înțeles. Alegi să fii mai detașată tocmai pentru a evita orice sursă de dezamăgire. Atunci când vine vorba de integritate, ești prima persoană din anturaj care nu faci nicio concesie în acest sens.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 august 2020

Chiar dacă poate ți-ar fi mai ușor să faci o strategie în ceea ce privește anumite obiective pe care le ai, lași totul să decurgă de la sine. Dorința de a construi un viitor alături de cel ales pare să îți ghideze energiile. Ceea ce vei întreprinde astăzi va avea un scop bine definit.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 august 2020

De cele mai multe ori te indentifici cu traumele altora. Este ca și cum ai încerca să scapi de propriile traume. Atmosfera tensionată în care trăiești toate aceste experințe te face să îți dorești să te retragi într-un loc știut doar de tine. În plan profesional, toate drumurile par să ţi se deschidă.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 august 2020

Ai fost mereu pe poziţie şi ai reuşit să profiţi de toate oportunităţile de dezvoltare care ţi-au ieşit în cale. Acum culegi rezultatele și o faci cu mândrie. Până la urmă, tot ceea ce contează cu adevărat este modul în care ceea ce realizăm ne face să ne simțim.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 august 2020

Influențele astrale exagerate produc disonanță în mai multe sectoare din viața ta. Ești reticentă la ideea de compromis și cu siguranță nu vei alege această cale în plan emoțional. În funcție de starea de spirit cu care te-ai trezit, lucrurile se vor modela pe parcursul întregii zile.
Articole astro