Horoscopul zilei de 28 august 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 august 2019

Sub opoziția de astăzi dintre Soare și Saturn, apar tot felul de întrebări în raport cu propria persoană. Este posibil să te fi luat prea în serios și să fi ajuns la un impas emoțional greu de redresat. Cu toate astea astăzi găsești o urmă de umor chiar și în acele situații bizare de care vei avea parte.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 august 2019

La birou atitudinea defensivă te descalifică în fața colegilor și a celor cu putere de decizie. Ești rezultatul incontestabil al unei vieți emoționale intense. Conștiința îți dă mereu senzația că acționezi greșit. Este ca și cum nu știi cum să oprești caruselul propriilor gânduri negative.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 august 2019

Niciodată nu te ții de promisiunile făcute. Amâni până în ultimul moment ceea ce trebuie să faci și de aceea mereu trebuie să găsești soluții rapide de rezolvare a situațiilor imprevizibile. Acest mod de aacțiune nu este unul acceptabil în context profesional, din păcate.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 august 2019

Procesul de detașare emoțională în care susții că te afli are multe urcușuri și coborâșuri. Această zi este una dificilă pentru tine. La o mai atentă introspecție, descoperi că nu ai depășit anumite experiențe traumatizante care și-au lăsat amprenta asupra echilibrului tău interior.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 august 2019

Încă de la începutul zilei se pare că ai de luat decizii importante. Acestea este posibil să îți afecteze viitorul profesional așa că este important să privești lucrurile în perspectivă și să nu te lași ”cucerită” de promisiunile exagerate pe care le pot presupune anumite direcții de acțiune.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 august 2019

Rigurozitatea cu care acționezi este binecunoscută celor care te cunosc cu adevărat. Acorzi multă atenție regulilor sociale și morale. Te ții mereu de cuvânt atunci când faci o promisiune, iar cei dragi se pot baza pe ajutorul tău necondiționat. În această zi te bucuri de căldură și armonie în sânul familiei.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 august 2019

Ai nevoie de confirmarea socială a celor din jur atunci când intenționezi să schimbi anumite lucruri la persoana ta. Fără să îți dai seama ajungi să trăiești prin prisma celorlalți. Te fascinează modul în care unii își îndeplinesc obiectivele sau profită la maxim de toate bucuriile mici ale vieții.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 august 2019

În plan personal, te simți din nou răvășită de gânduri fără sens. Este important să le găsești sursa pentru a le face să dispară pentru totdeauna. Instabilitatea emoțională a fost mereu prezentă în viața ta, dar asta nu înseamnă că tot ceea ce faci trebuie să îți inducă confuzie sau sentimente de inferioritate.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 august 2019

Ești într-o continuă căutare de răspunsuri. În urma unei întâmplări care va avea loc astăzi îți dai seama cât îți este de greu să mai faci asta. Deși instabilitatea emoțională pe care o resimți este reală, alegi să îți dai voie ”să o simți”. Poate integrarea acesteia te va ajuta să afli lucruri noi despre propriile limite.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 august 2019

Perioada plină de confuzie și de sentimente contradictorii a trecut. Consideri că acum ți-ai regăsit echilibrul emoțional de altădată. Ești adepta lucrurilor sigure, certe și accepți cu destul de mare dificultate momentele confuze din viața ta.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 august 2019

În ceea ce te privește, totul ține de ceea ce simți. Influența decizională pe care o au emoțiile asupra ta este de-a dreptul covârșitoare. Sunt situații în care este indicat un comportament rațional, însă tu nu reușești să faci asta. Toate dezamăgirile pe care le trăiești sunt de fapt produse de tine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 august 2019

Mercur se află într-o perioadă de ascensiune energetică și totul se va resimți în plan emoțional. Trăsăturile personalității tale se pot face apreciate cu ușurință în plan profesional, dar asta doar dacă tu îți dorești acest lucru cu adevărat.
Articole astro