Horoscopul zilei de 28 august 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 august 2018

Perioada plină de confuzie și de sentimente contradictorii a trecut. Consideri că acum ți-ai regăsit echilibrul emoțional de altădată. Ești adepta lucrurilor sigure, certe și accepți cu destul de mare dificultate momentele confuze din viața ta.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 august 2018

Ești într-o continuă căutare de răspunsuri. Astăzi îți dai seama cât îți este de greu să mai faci asta. Deși instabilitatea emoțională pe care o resimți este reală, alegi să îți dai voie să o simți. Poate integrarea acesteia te va ajuta să afli lucruri noi despre propriile limite.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 august 2018

Dispoziția excelentă de astăzi și capacitatea de a-ți atinge obiectivele te vor ajuta să iei deciziile corecte. În plan personal, te simți din nou răvășită de gânduri fără sens. Este important să le găsești sursa pentru a le face să dispară pentru totdeauna.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 august 2018

Ai nevoie de confirmarea socială a celor din jur atunci când intenționezi să schimbi anumite lucruri la persoana ta. Fără să îți dai seama ajungi să trăiești viețile altora. Te fascinează modul în care unii își îndeplinesc obiectivele sau profită la maxim de toate bucuriile mici ale vieții.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 august 2018

Ești o persoană invidioasă. Vor fi destul de multe momente pe parcursul acestei zile când îți va fi dificil să recunoști această realitate ca fiind cea care ”îți aparține.” Într-adevăr, este dificil să integrăm astfel de lucruri despre propria persoană. Dar odată ce o facem, putem spune că ne acceptăm cu adevărat.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 august 2018

Atitudinea autoritară a personei iubite te indignă astăzi. Deși îi cauți explicație, nu reușești să îți dai seama de ce se comportă așa. Cel mai indicat este să vorbești deschis cu ea despre această tensiune care există între voi. Pe parcursul întregii zile te simți contrariată de lucrurile care se petrec în jurul tău.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 august 2018

Unele evenimente te fac să îți îndrepți atenția către trecut. Tot ceea ce retrăiești scoate la iveală emoții vechi, foarte intense. Astăzi reușești să îți menții încrederea în iubire. Este foarte important însă și modul în care tu vei acționa pentru ca acest lucru să devină realitate.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 august 2018

Prezența persoanelor dragi te ajută să privești lucrurile într-un mod mai profund. De cele mai multe ori ai senzația că ceea ce îți este dat să trăiești te face să ieși din zona de confort. Te încrezi în propria intuiție, chiar și atunci când este riscant să o faci.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 august 2018

Obiectivele profesionale pe care le aveai setate își pierd din contur. Nu reușești să te dedici realizării lor. Cu fiecare zi care trece îți pierzi tot mai mult din motivație. Este posibil să fie vorba doar de o perioadă mai dificilă din punct de vedere energetic.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 august 2018

Unele persoane din viața ta au senzația că tu, cu fiecare acțiune pe care o faci, le dai permisiunea să acționeze intrusiv în raport cu viața ta. Este nevoie să clarifici cât mai urgent această neînțelegere pentru a evita conflicte inutile.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 august 2018

Postura vulnerabilă în care te afli în această perioadă oferă un mare avantaj celor care vor dori să profite de asta. Poate este momentul să ceri ajutor unei persoane de încredere pentru a depăși situația de criză prin care treci. Ai nevoie de o introspecție profundă pentru a găsi răspunsuri confortabile.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 august 2018

Caruselul de gânduri care îți inundă mintea te face să îți dai seama câtă putere au asupra ta. Dorința de a te detașa devine tot mai aprigă și fără o bună strategie, tot ce faci este să te învârți în cerc. Astăzi te simți lipsită de energie pentru a te ocupa chiar și de cele mai nesemnificative lucruri.
Articole astro