Horoscopul zilei de 28 aprilie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 aprilie 2021

Mercur se află într-o perioadă de ascensiune energetică și totul se va resimți în plan emoțional. Trăsăturile personalității tale se pot face apreciate cu ușurință în plan profesional, dar asta doar dacă tu îți dorești acest lucru cu adevărat.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 aprilie 2021

Prezența lui Venus în zodia ta are o influență evidentă asupra parcursului acestei zile. Orele se scurg foarte repede având în vedere provocările de care ai parte la birou. Indiferent de ce intenționezi să susții uneori, ești rezultatul incontestabil al unei vieți emoționale intense.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 aprilie 2021

Rigurozitatea cu care acționezi este binecunoscută tuturor celor care te cunosc. Acorzi multă atenție regulilor sociale și morale. Te ții mereu de cuvânt atunci când faci o promisiune, iar cei dragi se pot baza pe ajutorul tău necondiționat. În această zi te bucuri de căldură în sânul familiei.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 aprilie 2021

În loc să negi ceea ce știi că te caracterizează cu adevărat, poate ar fi mai indicat să cauți în tine curajul de a integra acest lucru într-o manieră matură. Astăzi, deciziile şi alegerile tale sunt puse la îndoială de persoane în care altădată aveai încredere.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 aprilie 2021

Nivelul tău de sensibilitate crește destul de mult pe parcursul acestei zile, mai ales că în cursul dimineții ești presată de toți din jur să reușești să faci un anumit lucru. Ai nevoie să petreci mai mult timp singură și de aceea o să eviți pe cât poți de mult interacțiunile cu toți cei care parcă gravitează fără niciun sens în jurul tău.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 aprilie 2021

În plan emoțional, ai parte de multă înțelegere din partea persoanei iubite. Planurile voastre împreună îți oferă o stare de confort interior pe care nu ai crezut că o vei ”accesa” vreodată. Timpul petrecut cu sine te ajută să te relaxezi și te încarcă cu energie pozitivă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 aprilie 2021

Sub opoziția de astăzi dintre Soare și Saturn, apar tot felul de întrebări în raport cu propria persoană. Este posibil să te fi luat prea în serios și să fi ajuns la un impas emoțional greu de redresat. Cu toate astea astăzi găsești o urmă de umor chiar și în acele situații bizare de care vei avea parte.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 aprilie 2021

Indiferent că este vorba de emoții negative sau pozitive, de soartă, de noroc, ai nevoie de toate astea pentru a reuși să obții ceea ce îți dorești. Râvnești la un anumit statut social, dar nu ești pregătită să faci anumite compromisuri pentru ca acest lucru să se întâmple.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 aprilie 2021

Colegii de birou şi superiorii se încred în abilitatea ta de a rezolva probleme delicate, dar asta nu înseamnă că ești dispusă să fii mereu la dispoziția lor. În cea mai mare parte a timpului preferi să petreci timp alături de cei apropiați deoarece în compania lor te simți în siguranță din toate punctele de vedere.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 aprilie 2021

Niciodată nu te ții de promisiunile făcute. Amâni până în ultimul moment ceea ce trebuie să faci și de aceea mereu trebuie să găsești soluții rapide de rezolvare a situațiilor imprevizibile. Acest mod de acțiune nu este unul acceptabil în context profesional, din păcate.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 aprilie 2021

Ești într-o continuă căutare de răspunsuri. În urma unei întâmplări care va avea loc astăzi îți dai seama cât îți este de greu să mai faci asta. Deși instabilitatea emoțională pe care o resimți este reală, alegi să îți dai voie ”să o simți”. Poate integrarea acesteia te va ajuta să afli lucruri noi despre propriile limite.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 aprilie 2021

Ești adepta lucrurilor sigure, certe și accepți cu destul de mare dificultate momentele confuze din viața ta. Indiferent de sfaturile pe care le primești de la cei din jur, atunci când vine vorba de carieră ești conștientă că doar alegerile tale îți pot oferi provocările de care ai nevoie.
Articole astro