Horoscopul zilei de 28 aprilie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 aprilie 2019

Pe parcursul întregii zile te simți contrariată de lucrurile care se petrec în jurul tău. Evenimentele care au loc în viața celor apropiați te epuizează și pe tine. Ajungi să trăiești prin prisma suferinței lor, chiar și atunci când nu ești deloc implicată în eveniment.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 aprilie 2019

Atitudinea autoritară a personei iubite te indignă peste măsură astăzi. Deși îi cauți explicație, nu reușești să îți dai seama de ce se comportă așa. Cel mai indicat este să vorbești deschis cu ea despre această tensiune care există între voi.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 aprilie 2019

Familia este și va pentru tine o sursă de energie pozitivă. Îți dorești mai multă apropiere în raport cu anumite persoane și consideri că a fi autentică și sinceră cu privire la propriile sentimente este singura modalitate prin care poți obține acest lucru.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 aprilie 2019

Alegerile în materie de relații și conexiuni interpersonale sunt de obicei greșite în ceea ce te privește. Acestea te duc mereu spre apogeul stărilor de vinovăție. Tot ceea ce trăiești astăzi te dezechilibrează chiar și din punct de vedere psihic.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 aprilie 2019

Tot ceea ce retrăiești pe parcursul acestei zile scoate la iveală emoții vechi, foarte intense. Venus și Saturn te ajută astăzi să îți menții încrederea în iubire. Este foarte important însă și modul în care tu vei acționa pentru ca acest lucru să devină o realitate.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 aprilie 2019

Deși consideri că reușești să rămâi focusată pe propriile obiective, sunt multe contexte în care te lași distrasă de tot felul de lucruri fără consistență. Indiferent de ceea ce simți în primele ore ale acestei dimineți, astăzi vei avea parte de o zi reușită din toate punctele de vedere.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 aprilie 2019

Confortul de care ai parte în mijlocul familiei în aceste zile de sărbătoare de ajută să îți recapeți întru totul vitalitatea. Lași orice gând negativ deoparte, te focusezi pe starea de bine din interior, te bucuri de tot ceea ce este simplu în viața ta și nu mai iei nicio decizie nesăbuită.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 aprilie 2019

Romantismul își face loc în cadrul legăturii dintre tine și partener. Apropierea emoțională pe care o resimți în aceste zile te ajută să rămâi încrezătoare cu privire la un viitor alături de cel în raport cu care ai cele mai importante visuri.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 aprilie 2019

Procesul de detașare emoțională în care susții că te afli are mult prea multe urcușuri și coborâșuri. Deși ești conștientă că orice ”vindecare” presupune un proces cu mai multe etape, ești nerăbdătoare și de aceea este posibil să nu te ții de promisiunile făcute propriei persoane.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 aprilie 2019

Astăzi devii agresivă în comportament. Evenimentele de care ai parte reușeșc să îți distragă atenția de la obiectivele cu adevărat importante. Astrele te pregătesc de ceva timp pentru schimbările radicale care vor surveni în viața ta.

Varsator

Horoscop zilnic vărsător - horoscop azi, 28 aprilie 2019

Configurația planetară actuală te sprijină din plin în toate deciziile pe care le iei. Viața ta profesională va fi mai provocatoare decât a fost vreodată. Cu toate astea, în această zi de weekend și de sărbătoare alegi familia în defavoarea carierei.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 aprilie 2019

Dacă oamenii din jur încearcă să te atragă de partea lor, cu orice preț, este posibil ca intențiile pe care le au să nu fie dintre cele mai onorabile. Capacitatea de a discerne dintre bine și rău îți va fi pusă de multe ori la încercare, chiar dacă uneori este posibil să nu îți dai seama de acest lucru.
Articole astro