Horoscopul zilei de 27 septembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 27 septembrie 2020

Lipsa încrederii în raport cu propria persoană te face să devii tot mai vulnerabilă cu fiecare zi care trece. În ciuda acestei manifestări intense, este posibil să fie vorba doar de un dezechilibru psihic trecător. Încearcă să faci lucruri care te relaxează și îți induc o stare de calm.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 27 septembrie 2020

Nu te mai oglindi în acțiunile altora! Nimeni din jur nu te poate defini pe tine ca persoană. Chiar dacă prejudecățile sunt multe, trebuie să te pui întotdeauna pe primul loc. Odată ce vei ajunge la armonie în raport cu propria persoană, vei reuși să oferi armonie și celor din jur.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 27 septembrie 2020

În perioada asta vei avea o stare de spirit extrem de jovială și de pozitivă. Acest lucru îi ajută pe ceilalți să descopere altă parte a personalității tale. Stima ta de sine are de „câștigat” atunci când în fiecare zi din viața ta găsești timp și pentru propriile nevoi sau dorințe.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 27 septembrie 2020

Energia planetelor te va face astăzi să adopți o atitudine diplomată, indiferent de contextele în care te vei afla. În raport cu anumite persoane este necesar să pui limite clare și care să vizeze starea ta de echilibru. Dacă ești singură, nesiguranța pe care o simți te face să devii mai dornică de flirt.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 27 septembrie 2020

Este important ca atunci când te simți la răscruce de drumuri, să spui stop. Alegerile trebuie să fie calculate, nu impulsive. Ești o fire romantică și îți dorești să petreci mai mult timp alături de cel ales. Emoțional vorbind, ești mult mai liniștită astăzi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 27 septembrie 2020

Pe alocuri, devii mult prea sensibilă la remarcile celor din jur. Oamenii nu au de ce să încerce să te menajeze, atât timp cât comportamentul tău poate fi defensiv sau jignitor. Visurile pe care le ai în raport cu anumite aspecte ale propriei vieți prind formă atunci când te focusezi pe acțiunile care sunt necesare în acest sens.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 27 septembrie 2020

Deși ideea de independență pare să guverneze toate sectoarele vieții tale, astăzi ai nevoie de sprijinul absolut al persoanei iubite. În această perioadă, nu ești în măsură să îți asumi nimic care are legătura cu echilibrul emoțional al celor din jur.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 27 septembrie 2020

Trebuie să găsești soluții reale de eliminare a stresului din viața ta. Modul în care acționezi îți afectează sănătatea psihică și relația personală. Încearcă să schimbi ceva înainte de a fi prea târziu. De asemenea, ai grijă ca astăzi să nu mai faci promisiuni fără sens.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 27 septembrie 2020

Trăirile intense de care ai avut parte în ultima perioadă au un efect determinant asupra ta. Cu siguranță lucrurile ți se prezintă acum sub o altă formă. Chiar dacă sunt situații în care tot vei resimți haosul din jur, maniera în care alegi să acționezi este mult mai organizată.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 27 septembrie 2020

Astăzi este important să dai curs acelei energii care te ajută să fii un om mai bun. Ai nevoie să te încrezi în capacitatea ta de a face bine celor din jur pentru a putea ajunge la un echilibru emoțional autentic. Încearcă să îți definești obiective realiste în raport cu tot ceea ce te vizează.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător- horoscop azi, 27 septembrie 2020

Ai senzația că toți cei din viața ta te supun la tot felul de teste. Marte creează și el destul de mult haos în jurul tău, iar tu vei regăsi ca fiind destul de dificil procesul de reechilibrare emoțională. Folosește-te de timpul de calitate petrecut astăzi cu sine pentru a putea să te mobilizezi pentru ceea ce va urma.  

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 27 septembrie 2020

Chiar de la începutul zilei vei simți o nevoie neînțeleasă de a te retrage din mijlocul oricărei conexiuni emoționale, din mijlocul a tot ceea ce înseamnă social. Indiferent de această escapadă pe care o ai în minte, îți dai seama totuși că ai nevoie de ceea ce este în jurul tău.
Articole astro