Horoscopul zilei de 27 septembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 27 septembrie 2019

Viața îți este animată de tot felul de situații complexe. Ești mereu în alertă și pe fugă. De cele mai multe ori nu duci la îndeplinire ceea ce îți propui pentru că nu crezi în visurile tale. A vorbi despre ele a devenit un clișeu, iar a acționa a devenit o utopie.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 27 septembrie 2019

Este posibil ca unele resurse emoționale să fie epuizate, iar dinamica propriei vieți să aibă de suferit din cauza acestui lucru. Ancorele emoționale pe care le construim în raport cu cei din jur ne pot oferi cadrul de care avem nevoie pentru a ne accepta propriile eșecuri.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 27 septembrie 2019

Cei dragi au fost întotdeauna pentru tine ca o sursă inestimabilă de energie pozitivă, iar acum nu înțelegi ce anume s-a schimbat la această dinamică. Chiar dacă nu îți dai seama de acest lucru, verbalizarea stărilor emoționale ajută la integrarea lor în propriul univers. Fă asta cu cei dragi!

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 27 septembrie 2019

Dezorganizarea face parte din viața ta în această perioadă. Obiectivele profesionale te solicită foarte mult și pare că uneori nu ai toate resursele de care ai nevoie pentru a lua decizii. Urgențele există uneori doar în mintea noastră. Noi le dăm viață. Ai răbdare cu tine!

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 27 septembrie 2019

Astăzi alegi să te implici în diverse proceduri care te vor ajuta să îți desfășori activitatea de la birou într-un mod mult mai structurat. Opinia anumitor colegi este importantă pentru tine deoarece îți oferă noi perspective asupra proiectelor de care ești responsabilă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 27 septembrie 2019

În plan personal alegi să te transformi într-o persoană indiferentă și rece. Faci asta doar pentru a te proteja de dezamăgiri. În plan profesional, adopți o atitudine jovială și exuberantă tocmai pentru ca cei din jur să vină spre tine. Ai nevoie de o astfel de recunoaștere.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 27 septembrie 2019

Familia îți este recunoscătoare pentru sacrificiile pe care le faci pentru a menține armonia între cei dragi. Chiar dacă nu înțelegi rostul anumitor evenimente din viața ta, te lași acaparată de imaginea de ansamblu a situației. Nu vrei să mai analizezi totul în detaliu. Vrei ca viața să te surprindă plăcut.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 27 septembrie 2019

Capacitatea de a te concentra asupra lucrurilor cu adevărat importante este pusă la încercare astăzi. Fără să îți dai seama de această dinamică, te lași ”absorbită” de lucruri fără sens. Uranus și Jupiter se află în plină tranziție energetică, iar modul în care tu te vei comporta îi va irita pe cei din jur.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 27 septembrie 2019

Astăzi cu siguranță nu ești pregătită pentru a lua decizii în plan personal. Lucrurile din viața ta s-au precipitat destul de mult în ultima perioadă. Ești conștientă că ai pierdut ”controlul”. Ai nevoie de o pauză pentru a te revitaliza și a-ți face un plan de atac.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 27 septembrie 2019

Chiar dacă îți este dificil să recunoști asta față de sine, râmâi dezinteresată și superficială într-o relație de prietenie care a însemnat mult pentru tine. Pentru a deveni din nou ”voi” este nevoie de mult mai mult decât câteva momente tranzitorii trăite împreună în cadrul acestui prezent ambiguu.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 27 septembrie 2019

Îți place să afli secretele altora și chiar sunt momente în care ajungi să trăiești la nivel somantic experiențele altora. Aici este vorba despre o problemă de identitate personală. Lucrurile nu sunt ușor de înțeles fără un ajutor de specialitate.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 27 septembrie 2019

Atunci când simți că ești dezamăgită de cineva drag, eviți să te mai apropii la nivel emoțional de persoana în cauză. Dintotdeauna ai făcut compromisuri în acest sector al vieții, iar lecțiile pe care ai fost nevoită să le înveți au fost dure.
Articole astro