Horoscopul zilei de 27 septembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 27 septembrie 2018

Trebuie să preiei iniţiativa ori de câte ori este nevoie să te faci auzită. Șantajul emoțional la care ești supusă din partea persoanei iubite te dezamăgește peste măsură. Astăzi îți dai seama cât de mult s-a schimbat starea ta de spirit în ultima perioadă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 27 septembrie 2018

Această zi te găsește într-o dispoziție extraordinară. Ești plină de energie și pozitivism. Vei profita la maxim de modul în care te simți pentru a reuși să finalizezi proiectul profesional la care lucrezi de ceva timp. Cariera este un aspect foarte important în viața ta.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 27 septembrie 2018

Noul început de care ai parte în plan personal nu te găsește pregătită. Ajungi chiar să îți fie dificil să îți recunoști și accepți stările emoționale. Cu siguranță este vorba despre o perioadă de tranziție. Candoarea de care ai parte în sânul familiei reprezintă pentru tine cea mai importantă realizare personală. 

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 27 septembrie 2018

Deși ideea de democrație pare să guverneze toate sectoarele vieții tale, astăzi ai nevoie de sprijinul absolut al persoanei iubite. În viața de familie este posibil să fii mult mai impulsivă decât de obicei. Acest comportament ascunde, de fapt, motive de iritare reale pe care îți este frică să le expui.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 27 septembrie 2018

Modul defensiv în care acționezi îți afectează sănătatea psihică și relația personală. Încearcă să schimbi ceva înainte de a fi prea târziu. De asemenea, ai grijă ca astăzi să nu mai faci promisiuni fără sens. În această perioadă, nu ești în măsură să îți asumi nimic care are legătura cu echilibrul emoțional al celor din jur.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 27 septembrie 2018

Nivelul tău de sensibilitate crește destul de mult pe parcursul acestei zile. Nu reușești să îți dai seama ce se întâmplă cu tine. Ai nevoie să petreci mai mult timp singură și de aceea o să eviți pe cât poți de mult interacțiunile cu toți cei care parcă gravitează în jurul tău.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 27 septembrie 2018

Temperamentul tău îi face pe ceilalți să sufere și pot apărea certuri între voi. Pentru a regăsi armonia de altădată, încearcă să comunici deschis cu ei. Nimic din ceea ce te așteptai nu se va întâmpla astăzi la birou. Lucrurile iau o întorsătură neașteptată și tu nu știi care este poziția pe care trebuie să ți-o asumi în această situație.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 27 septembrie 2018

Interpretările tale nu sunt cele mai bune. Comunicarea din relație are de suferit din cauza asta. Ești neliniștită mereu și ceri foarte multe de la jumătatea ta. Pentru a evita disputele, apelează la o atitudine diplomată. Stima de sine crește atunci când ai parte de reușite profesionale la care nici măcar nu visai.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 27 septembrie 2018

Ai din nou senzația că nu îți găsești locul în această lume. Cel mai ciudat lucru care ți se întâmplă este faptul că de această dată și familia are un rol important în raport cu dispoziția ta. Cei dragi au fost întotdeauna pentru tine ca o sursă inestimabilă de energie pozitivă, iar acum nu înțelegi ce anume s-a schimbat la această dinamică.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 27 septembrie 2018

De cele mai multe ori, simpla prezență a unor persoane dragi ne poate ajuta să depășim starea de neputință. Acest lucru îl vei experimenta chiar tu pe parcursul acestei zile. Seara te va găsi într-o stare de calmitate și vei reuși chiar să ieși la teatru cu prietenii.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 27 septembrie 2018

Atunci când îți exprimi deschis sentimentele ajungi să capeți mai multă încredere în propria persoană. Mai mult decât atât, acest lucru te ajută să treci cu mai multă ușurință peste momentele de cumpană. Chiar dacă nu îți dai seama de acest lucru, verbalizarea strărilor emoționale ajută la integrarea lor în propriul univers.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 27 septembrie 2018

Ești invadată de dubii și de griji. Mintea îți este tot mai agitată și nu reușești să te odihnești deloc bine. Chiar dacă îți pui toate speranța în tratamentele naturiste pe care le-ai început de curând, cel mai important este să lucrezi la managementul stresului. 
Articole astro