Horoscopul zilei de 27 octombrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 27 octombrie 2018

În acest sfârșit de săptămână viața ta prinde culoare. Toate planurile pe care le ai stabilite trebuie îndeplinite într-o anumită ordine. Odată ce haosul se va întoarce în viața ta, nu vei mai reuși să te dedici propriilor hobby-uri așa cum ți-ai dori.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 27 octombrie 2018

Ai nevoie de timp cu tine pentru a-ți pune în ordine gândurile și sentimentele. Astăzi nu te simți în stare să iei nicio decizie în ceea ce privește viața personală. Evenimentele de care ai parte nu te ajută deloc în acest sens, ci din contră, te debusolează și mai mult.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 27 octombrie 2018

Viitorul tău profesional se pare că nu a arătat niciodată mai clar decât în momentul de față. Încearcă să nu iei în considerare gândurile negative care îți inundă astăzi mintea. Dă-ți voie să trăiești ceea ce meriți! În această zi nu te lăsa influențată de experiențele nefaste din trecut.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 27 octombrie 2018

În viața ta sunt momente sau persoane care parcă te resuscitează și te fac să retrăiești în mod repetitiv, experiențe dureroase. Deși starea de spirit de astăzi te poate ajuta să finalizezi un proiect important, alegi să te complaci în neputința pe care o simți pe alocuri.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 27 octombrie 2018

Tot ceea ce trăiești te îndeamnă să descoperi lucruri noi despre tine. Acest proces nu te poate ajuta decât să te dezvolți într-un mod armonios din punct de vedere personal. Chiar și atunci când rațiunea îți spune că trebuie să te distanțezi de anumite persoane, consideri mult prea dificil acest lucru.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 27 octombrie 2018

Capacitatea de a te concentra asupra lucrurilor cu adevărat importante este pusă la încercare astăzi. Te lași absorbită de lucruri fără sens. Intențiile tale nu sunt deslușite cu succes de către acele persoane la care te aștepți să facă asta. Încă o dată îți dai seama cât de ambigui pot fi acțiunile tale.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 27 octombrie 2018

Familia îți este recunoscătoare pentru sacrificiile pe care le faci pentru a menține armonia. Chiar dacă nu înțelegi rostul anumitor evenimente din viața ta, te lași acaparată de imaginea de ansamblu a situației. Simți cum astrele pulsează către tine la nivel energetic și te lași ghidată de aceste vibrații.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 27 octombrie 2018

Atitudinea detașată pe care o adopți în raport cu anumite persoane te ajută să întorci lucrurile în favoarea ta. Chiar dacă sunt momente în care te simți răvășită la propriu de tot ceea ce simți, reușești să te echilibrezi și nu dai curs emoțiilor.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 27 octombrie 2018

Cu fiecare zi care trece, îți dai seama că ai nevoie de autenticitate în viața ta. În aceiași ordine de idei, a fi impulsivă nu te va ajuta să obții acest lucru. Cei din jur sunt destul de ”speriați” de intransigența cu care îți expui astăzi punctul de vedere.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 27 octombrie 2018

Cariera este un aspect foarte important în viața ta și de aceea se bucură de toată dedicarea ta. Familia a fost întotdeauna contrariată de alegerile pe care le-ai făcut în acest sens. Chiar dacă reușești să anulezi orice impuls de a te explica din nou, încă te doare neacceptarea venită din partea celor din dragi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 27 octombrie 2018

Simți explozie în jurul tău. Manifestarea agresivă a celor din jur te forțează să te izolezi și să rămâi destul de diplomată, chiar și în contextele profesionale. Această zi de weekend îți oferă posibilitatea de a face multă mișcare în aer liber. Natura va readuce în viața ta vitalitatea și energia de altădată.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 27 octombrie 2018

Fără să găsești o explicație în acest sens, continui să fii reticentă la ideea de compromis și cu siguranță nu vei alege această cale în plan emoțional. În funcție de starea de spirit cu care te-ai trezit, lucrurile se vor modela pe parcursul întregii zile. Lasă-te ghidată de starea ta interioară!
Articole astro