Horoscopul zilei de 27 noiembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 27 noiembrie 2021

Așteptările pe care le avem de la cei din jur sunt principala sursă de dezamăgire. Este momentul să înveți să fii mai indiferentă cu privire la acest aspect. Acest lucru este important pentru echilibrul tău interior. Atunci când vine vorba să alegi între carieră și viața de familie, prima este prioritară.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 27 noiembrie 2021

Capacitatea de a te concentra asupra lucrurilor cu adevărat importante este pusă la încercare astăzi. Fără să îți dai seama de această dinamică, te lași ”absorbită” de lucruri fără sens. Uranus și Jupiter se află în plină tranziție energetică, iar modul în care tu te vei comporta îi va irita pe cei din jur.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 27 noiembrie 2021

În plan personal alegi să te transformi într-o persoană indiferentă și rece. Faci asta doar pentru a te proteja de dezamăgiri. În plan profesional, adopți o atitudine jovială și exuberantă tocmai pentru ca cei din jur să vină spre tine. Ai nevoie de o astfel de recunoaștere.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 27 noiembrie 2021

Chiar dacă îți este dificil să recunoști asta față de sine, râmâi dezinteresată și superficială într-o relație de prietenie care a însemnat mult pentru tine. Pentru a deveni din nou ”voi” este nevoie de mult mai mult decât câteva momente tranzitorii trăite împreună în cadrul acestui prezent ambiguu.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 27 noiembrie 2021

Această zi aduce cu sine o aliniere astrală extraordinară între Saturn și Soare în casa zodiei tale. Indiferent de sectorul vieții, integrezi cu maturitate tot ceea ce experimentezi, iar asta te face să te simți tot mai sigură pe propriile alegeri.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 27 noiembrie 2021

Ai nevoie de mai mult curaj și poate de reziliență pentru a te vindeca de rănile unei dezamăgiri profunde. Încearcă să prioritizezi lucrurile atunci când vine vorba de cei din jur. În plan personal ești convinsă că nimic din ceea ce se întâmplă nu este spre binele tău.  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 27 noiembrie 2021

Este posibil ca unele resurse emoționale să fie epuizate, iar dinamica propriei vieți să aibă de suferit din cauza acestui lucru. Ancorele emoționale pe care le construim în raport cu cei din jur ne pot oferi cadrul de care avem nevoie pentru a ne accepta propriile eșecuri.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 27 noiembrie 2021

De obicei ești o persoană proactivă, însă sunt situații în care nu știi cum să acționezi pentru a afla informațiile de care ai nevoie. Astrele sunt de partea ta pe parcursul întregii zile, fie că ești acasă sau pe drumuri. Soluții sunt pentru orice problemă pe care o ai. Trebuie doar să te încrezi în asta.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 27 noiembrie 2021

Viața îți este animată de tot felul de situații complexe. Ești mereu în alertă și pe fugă. De cele mai multe ori nu duci la îndeplinire ceea ce îți propui pentru că nu crezi în visurile tale. A vorbi despre ele a devenit un clișeu, iar a acționa a devenit o utopie.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 27 noiembrie 2021

În raport cu anumite persoane este necesar să pui limite clare și care să vizeze starea ta de echilibru. Dacă ești singură, nesiguranța pe care o simți te face să devii mai dornică de flirt. Cu toate astea, este important să fii atentă la mesajul pe care îl trimiți către posibilii parteneri romantici.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 27 noiembrie 2021

Fără să îți seama dai seama exact de cum se întâmplă acest lucru, simți că prezența celor dragi în viața ta îți oferă o ancoră incontestabilă pentru tot ceea ce înseamnă armonie și echilibru. Indiferent de context, consideri că te poți descurca singură deoarece ești o fire independentă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 27 noiembrie 2021

În perioada asta vei avea o stare de spirit extrem de jovială și de pozitivă. Acest lucru le oferă celorlalți oportunitatea de a descoperi altă parte a personalității tale. Stima ta de sine are de „câștigat” atunci când în fiecare zi din viața ta găsești timp și pentru propriile nevoi sau dorințe.
Articole astro