Horoscopul zilei de 27 noiembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 27 noiembrie 2019

Energia planetelor te va face astăzi să adopți o atitudine diplomată, indiferent de contextele în care te vei afla. În raport cu anumite persoane este necesar să pui limite clare și care să vizeze starea ta de echilibru. Dacă ești singură, nesiguranța pe care o simți te face să devii mai dornică de flirt.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 27 noiembrie 2019

Te simți plină de viață și debordezi de sexualitate! Această combinație de stări și senzații te face să fii de invidiat, mai ales în rândul femeilor. Cu toate astea, latura ta sensibilă va fi atinsă astăzi în urma unor conflicte cu persoane dragi.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 27 noiembrie 2019

Energia anumitor astre te va ”forța” să te focusezi pe descoperirea propriei misiuni în această lume. Nu îți găsești locul și nimic din ceea ce faci nu pare să îți aducă împlinirea pe care tu o vizualizezi. Modul în care te eschivezi în fața anumitor persoane te face să promovezi o imagine falsă a personalității tale.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 27 noiembrie 2019

Ai nevoie de timp cu tine pentru a-ți pune în ordine gândurile și sentimentele. Astăzi nu te simți în stare să iei nicio decizie în ceea ce privește viața personală. Evenimentele de care ai parte nu te ajută deloc în acest sens, ci din contră, te debusolează și mai mult.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 27 noiembrie 2019

Sunt momente în care este posibil să greșești. Acesta ar fi primul motiv datorită căruia imaginea pe care o promovezi despre sine nu reflectă întru totul realitatea ta interioară. Modul în care ești nevoită să faci economii ți se pare destul de radical, însă știi că e nevoie de acest compromis.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 27 noiembrie 2019

Dacă astăzi ai gânduri negative, fă eforturi pentru a le îndepărta de tine. Ai nevoie de o aură pozitivă în această perioadă prosperă din viața ta. Pentru a evita disputele, apelează în orice situație la o atitudine diplomată.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 27 noiembrie 2019

Cu un Saturn destul de activ în zodia ta, pe parcursul acestei zile vei scoate la suprafață acele părți sensibile ale personalității tale. Un singur comentariu venit din partea persoanei nepotrivite poate naște în tine o serie de emoții intense.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 27 noiembrie 2019

Temperamentul tău mult prea exploziv îi poate inhiba pe ceilalți și astfel pot apărea certuri între tine și cei dragi. Pentru a regăsi armonia de altădată, încearcă să comunici deschis cu ei. Nimic din ceea ce te așteptai nu se va întâmpla astăzi în plan social.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 27 noiembrie 2019

La orice pas, în viața ta sunt momente sau persoane care parcă te ”resuscitează” și te fac să retrăiești într-un mod repetitiv experiențe dureroase. Deși maturitatea emoțională la care ai ajuns nu este ceva ce poate fi contestat, nu acționezi întotdeauna așa cum ar fi recomandat.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 27 noiembrie 2019

Astăzi este important să dai curs acelei energii care te ajută să fii un om mai bun. Ai nevoie să te încrezi în capacitatea ta de a face bine celor din jur pentru a putea ajunge la un echilibru emoțional autentic. Încearcă să îți definești obiective realiste în raport cu tot ceea ce te vizează.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 27 noiembrie 2019

”Aventura” de care ai parte în plan personal te ajută să descoperi lucruri noi despre sine. Chiar dacă prejudecățile sunt multe, trebuie să te pui întotdeauna pe primul loc. Venus, planeta pasiunii va conduce toate acțiunile pe care le faci raportat la partenerul de viață.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 27 noiembrie 2019

Noutățile pe care le aduce această zi sunt pur și simplu ”magnetice”. Energia și entuziasmul cu care reușești să te ocupi de toate lucrurile de care ești responsabilă te ajută să îți conservi vitalitatea. Pentru tine orice reușită este ca o oază de motivație.
Articole astro