Horoscopul zilei de 27 noiembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 27 noiembrie 2018

Ai nevoie de timp cu tine pentru a-ți pune în ordine gândurile și sentimentele. Astăzi nu te simți în stare să iei nicio decizie în ceea ce privește viața personală. Evenimentele de care ai parte nu te ajută deloc în acest sens, ci din contră, te debusolează și mai mult.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 27 noiembrie 2018

Dă-ți voie să trăiești ceea ce meriți! În această zi nu te lăsa influențată de experiențele nefaste din trecut. Sunt multe lucruri frumoase care stau în așteptarea ta să le descoperi. Chiar dacă nu ești sigură pe nimic din ceea ce simți, nici nu mai contează asta atât timp cât simți că trăiești cu adevărat.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 27 noiembrie 2018

Dacă te simți nesigură cu privire la modul în care trebuie să acționezi, cel mai probabil ai nevoie de o pauză de la toată agitația pe care o trăiești. Este important ca atunci când te simți la răscruce de drumuri, să spui stop. Alegerile trebuie să fie calculate, nu impulsive.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 27 noiembrie 2018

Dacă ești pe punctul de a face o tranzacție importantă, ar fi bine să iei în considerare toate implicațiile pe care aceasta le presupune. Emoțional vorbind, ești mult mai liniștită astăzi. Familia este responsabilă de multe din conflictele interioare cărora încerci să le faci față zi de zi, cu maturitate.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 27 noiembrie 2018

Astăzi nu o să fii în stare să observi de pe tușă lumea din jur. Ai nevoie să fii în centrul acțiunii. Chiar dacă agitația de care ai parte este covârșitoare pe alocuri, ai nevoie de andrenalina pe care o aduce cu sine. Proiectarea unor noi obiective profesionale te poate ajuta să îți menții intactă motivația. 

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 27 noiembrie 2018

Neliniștea pe care o simți pe alocuri se datorează nesiguranței tale. Încă te simți ancorată într-o serie de prejudecăți în legătură cu o anumită persoană. Calmul persoanei iubite te ajută să te liniștești de fiecare dată când evenimentele care au loc te suprasolicită emoțional.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 27 noiembrie 2018

Tot ceea ce trebuie să faci astăzi este să proiectezi o inițiativă și apoi lucrurile vor decurge de la sine. Indiferent de domeniul despre care vorbim, ești încrezătoare în reușită deoarece îți cunoști foarte bine slăbiciunile. Dialogul mental care ți se derulează constant are rolul de a te pune în gardă în fața imprevizibilului.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 27 noiembrie 2018

Noul început de care ai parte  în plan personal nu te găsește pregătită. Ajungi chiar să îți fie dificil să îți recunoști și accepți stările emoționale. Cu siguranță este vorba despre o perioadă de tranziție. Candoarea de care ai parte în sânul familiei reprezintă pentru tine cea mai importantă realizare. 

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 27 noiembrie 2018

Această zi aduce cu sine o aliniere astrală extraordinară între Soare și Jupiter în casa zodiei tale. În viața de familie este posibil să fii mult mai impulsivă decât de obicei. Acest comportament ascunde, de fapt, motive de iritare reale pe care nu ar trebui să le neglijezi.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 27 noiembrie 2018

Această zi va fi dificil de dus până la capăt deoarece îți dorești multe lucruri pe care nu le poți împlini. Nu mai ai răbdare cu cei din jur, dar nici cu propria persoană. Fără să îți dai seama de asta, toată agitația din plan personal se proiectează asupra carierei. Îți va fi destul de dificil să te redresezi din acest punct de vedere.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 27 noiembrie 2018

Deși disponibilitatea ta emoțională nu mai este cea de acum câțiva ani, dai o șansă reală legăturii dintre tine și o persoană care a revenit în viața ta. Integrezi cu maturitate tot ceea ce experimentezi, iar asta te face să te simți mai sigură pe propriile alegeri.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 27 noiembrie 2018

Toată nesiguranța de care dai dovadă ajunge să îți dicteze toate acțiunile. La birou are loc o importantă răsturnare de situație care te poate ajuta să îți refaci reputația. Chiar dacă sunt momente în care nu ești conștientă de acest aspect, tot ceea ce faci are efecte asupra propriului echilibru.
Articole astro