Horoscopul zilei de 27 martie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 27 martie 2021

Astrele sunt de partea ta pe parcursul întregii zile, fie că ești acasă sau la birou. Soluții sunt pentru orice problemă pe care o ai. Trebuie doar să te încrezi în asta. Nivelul tău de sensibilitate crește destul de mult pe parcursul acestei zile. Nu reușești să îți dai seama ce se întâmplă cu tine.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 27 martie 2021

Este important să găsești un echilibru între a face ceea ce îți place și a avea grijă de sănătatea ta. În după-amiaza acestei zile ai posibilitatea să aduci o mare schimbare în modul de gândire a colegilor și vei pune toată pasiunea în procesul de comunicare a ideilor pe care le ai.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 27 martie 2021

Ai nevoie să petreci mai mult timp singură și de aceea o să eviți pe cât poți de mult interacțiunile cu cei din jur, incluzând familia. Astăzi te simți inspirată să ai grijă de acele lucruri pe care le-ai tot neglijat în ultima perioadă.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 27 martie 2021

Persoana iubită este întotdeauna alături de tine, necondiționat și în mod firesc. Nimeni nu este obligat să agreeze atitudinea ta de superioritate. Intrigile fac parte din ”meniul” acestei zile pentru că și tu te duci foarte mult spre această zonă conflictuală.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 27 martie 2021

Persoanele din jur sunt destul de critice la adresa ta. În zilele care urmează ieși în evidență în sens negativ. Acțiunile tale nu sunt tolerate nici de cei mai buni prieteni. Încrederea pe care o ai în propria persoană devine tot mai șubredă cu fiecare eșec profesional de care ai parte.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 27 martie 2021

Practica zilnică a unei gândiri pozitive te poate ajuta să elimini o parte din premisele situațiilor confuze pe care le trăiești. Prospectarea în plan profesional te poate aduce mai aproape de visurile pe care le ai. Nu rămâne indiferentă în fața posibilității de a face ceva ce iubești cu adevărat!  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 27 martie 2021

Atitudinea detașată pe care o adopți în raport cu toți cei față de care simți o anumită aversiune te ajută să întorci lucrurile în favoarea ta. Chiar dacă sunt momente în care te simți răvășită la propriu de tot ceea ce simți, te echilibrezi și nu dai curs emoțiilor.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 27 martie 2021

De cele mai multe ori, interacțiunile superficiale pe care considerăm că le avem cu anumite persoane din anturaj își pun amprenta asupra stării noatre emoționale. Toate mesajele care ne sunt transmite trec printr-un filtru propriu care de multe ori nu ne ajută să vedem ”pădurea de copaci”.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 27 martie 2021

Dacă vrei să faci un anumit lucru, fă-l fără să stai prea mult pe gânduri. Îți pui foarte multe piedici, mai ales în plan personal. Lucrurile trebuie puse în balanță, da, dar nu trebuie să riști ca momentele potrivite să treacă și tot ceea ce simți să rămână neexprimat.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 27 martie 2021

Degajarea cu care abordezi fiecare situație cu care te confrunți te-a ajutat enorm să ajungi la un echilibru emoțional autentic. Viața îți este animată de tot felul de situații complexe. Ești mereu în alertă și pe fugă. Statornicia la care visezi este departe de a se împlini.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 27 martie 2021

Fără să găsești o explicație în acest sens, continui să fii reticentă la ideea de compromis și cu siguranță nu vei alege această cale în plan emoțional. Simți ”explozie” în jurul tău. Manifestarea agresivă a celor din jur te forțează să te izolezi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 27 martie 2021

Creativitatea de care dai dovadă în această perioadă te va feri de diverse contexte nefericite. În plan personal, emoțiile puternice este posibil să te inducă în eroare. Dacă nu vei fi sigură pe alegerile pe care le vei face, vei avea posibilitatea de a renunța la anumite compromisuri.  
Articole astro