Horoscopul zilei de 27 martie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 27 martie 2020

Astăzi întâlnești oameni care îți vor oferi puncte de vedere diferite în raport cu ceea ce trăiești sau te vor ajuta să îți proiectezi noi obiective. Ai mai multă grijă de sănătatea ta! Dacă în familie apar tensiuni, încearcă să eviți atitudinea defensivă care îți este specifică.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 27 martie 2020

Proiectele la care lucrezi te ajută să îți îndeplinești visuri din copilărie. Reușești să te faci auzită de oameni importanți în anturajul profesional din care faci parte. În viața de familie, neajunsurile emoționale au rămas neschimbate. Totuși, ele nu mai apasă atât de greoi pe umerii tăi.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 27 martie 2020

Visurile pe care le ai în plan profesional ar trebui creionate într-o formă mai accesibilă în raport cu resursele pe care le deții în prezent. Lasă-ți intuiția să îți ghideze pașii! Acasă, în familie, nu simți că mai ai susținerea necondiționată de altădată. Acest lucru te întristează.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 27 martie 2020

De multe ori tratezi cu detașare problemele pe care le ai. Aceasta este modalitatea prin care te protejezi de suferință și de dezamăgire. Nici astăzi nu faci niciun compromis în ceea ce privește propriul confort emoțional. Cu toate acestea, este important să rămâi conectată la ceea se întâmplă în jur.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 27 martie 2020

Temperamentul tău mult prea exploziv îi face pe ceilalți să sufere și pot apărea certuri între tine și cei dragi. Tensiunea prezentă în majoritatea interacțiunilor te face să fii destul de reticentă cu privire la modul în care vor decurge lucrurile. Nimic din ceea ce te așteptai nu se va întâmpla astăzi în viața ta.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 27 martie 2020

Te simți foarte rigidă atunci când comunici cu cei din jur. Îți dai seama că de cele mai multe ori ai tendința să acționezi impulsiv sau irațional. Această zi va fi dificil de dus până la capăt deoarece îți dorești multe lucruri pe care nu le poți împlini. Cel puțin nu acum.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 27 martie 2020

Ești invadată de dubii și de griji. Mintea îți este tot mai agitată și nu reușești să te odihnești deloc bine. Chiar dacă îți pui toate speranța în tratamentele naturiste pe care le-ai început de curând, cel mai important este să lucrezi la managementul stresului. 

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 27 martie 2020

Nivelul tău de sensibilitate crește destul de mult pe parcursul acestei zile. Nu reușești să îți dai seama ce se întâmplă cu tine. Ai nevoie să petreci mai mult timp singură și de aceea o să eviți pe cât poți de mult interacțiunile cu toți cei din jur, chiar și cu cei apropiați.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 27 martie 2020

Ai nevoie de mai mult curaj și poate de statornicie pentru a te vindeca de rănile unei dezamăgiri profunde. Încearcă să prioritizezi lucrurile atunci când vine vorba de cei din jur. În plan personal ești convinsă că nimic nu se întâmplă spre binele tău.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 27 martie 2020

Capacitatea de a te concentra asupra lucrurilor cu adevărat importante este pusă la încercare astăzi. Te lași absorbită de lucruri fără sens. Intențiile tale nu sunt deslușite cu succes de către acele persoane la care te aștepți să facă asta. Încă o dată îți dai seama cât de ambigui pot fi acțiunile tale.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 27 martie 2020

În viața ta sunt momente sau persoane care parcă te „resuscitează”. Retrăiești în mod repetitiv, experiențe dureroase. Deși starea de spirit de astăzi te poate ajuta să finalizezi un proiect important, alegi să te complaci în neputința pe care o simți pe alocuri.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 27 martie 2020

Chiar dacă nu înțelegi rostul anumitor evenimente din viața ta, te lași acaparată de imaginea de ansamblu a situației. Simți cum astrele pulsează către tine la nivel energetic și te lași ghidată de aceste vibrații. Ziua aceasta decurge lin, la fel ca toate celelalte.
Articole astro