Horoscopul zilei de 27 martie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 27 martie 2019

Cu un Saturn destul de activ în zodia ta, pe parcursul acestei zile vei scoate la suprafață acele părți sensibile ale personalității tale. Un singur comentariu venit din partea persoanei nepotrivite poate naște în tine o serie de emoții intense.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 27 martie 2019

Astăzi este important să dai curs acelei energii care te ajută să fii un om mai bun. Ai nevoie să te încrezi în capacitatea ta de a face bine celor din jur pentru a putea ajunge la un echilibru emoțional autentic. Încearcă să îți definești obiective realiste în raport cu tot ceea ce te vizează.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 27 martie 2019

Noutățile pe care le aduce această zi sunt pur și simplu ”magnetice”. Energia și entuziasmul cu care reușești să te ocupi de toate lucrurile de care ești responsabilă te ajută să îți conservi vitalitatea. Pentru tine orice reușită este ca o oază de motivație.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 27 martie 2019

Pe parcursul acestezi zile trebuie să fii pregătită pentru imprevizibil. Chiar dacă acest mod de a se desfășura lucrurile este posibil să te irite puțin, din păcate nu sunt prea multe de făcut în acest sens. ”Aventura” de care ai parte în plan personal te ajută să descoperi lucruri noi despre sine.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 27 martie 2019

Nu te mai oglindi în acțiunile altora! Nimeni din jur nu te poate defini pe tine ca persoană. Chiar dacă prejudecățile sunt multe, trebuie să te pui întotdeauna pe primul loc. Odată ce vei ajunge la armonie în raport cu propria persoană, vei reuși să oferi armonie și celor din jur.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 27 martie 2019

Adevărul se află chiar sub ochii tăi, dar nu ești pregătită să îl ”vezi”. Venus, planeta pasiunii va conduce toate acțiunile pe care le faci raportat la partenerul de viață și chiar dacă ești nesigură cu privire la anumite lucruri, vei face doar ceea ce simți.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 27 martie 2019

Te simți plină de viață și debordezi de sexualitate! Această combinație de stări și senzații te face să fii o persoană de invidiat, mai ales în rândul femeilor. Cu toate astea, latura ta sensibilă va fi atinsă astăzi în urma unor conflicte cu persoane dragi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 27 martie 2019

Astăzi trebuie să te forțezi pentru a te ridica din pat și a te ocupa de toate cele necesare. Starea de oboseală psihică te răpune. Planetele te vor influența destul de mult la nivel energetic și te vor ajuta să te focusezi totuși pe acele taskuri pe care nu le poți amâna.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 27 martie 2019

Sunt persoane în viața ta care cu siguranță te invidiează pentru starea de bine și armonia pe care le trăiești. Încrederea pe care o aloci anumitor oameni poate să fie destul de ”periculoasă” pentru tine. De multe ori aparențele înșeală mult mai mult decât am crede.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 27 martie 2019

Indiferent de postura emoțională pe care o adopți în raport cu anumite persoane, tu rămâi fidelă propriilor sentimente. Prezenţa ta încântătoare va atrage atenţia celor din jur. Renunți la capriciile de altădată și ești mult mai deschisă către compromis.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 27 martie 2019

În perioada asta vei avea o stare de spirit extrem de jovială și de pozitivă. Acest lucru îi ajută pe ceilalți să descopere altă parte a personalității tale. Stima ta de sine are de „câștigat” atunci când în fiecare zi din viața ta găsești timp și pentru propriile nevoi sau dorințe.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 27 martie 2019

Energia planetelor te va face astăzi să adopți o atitudine diplomată, indiferent de contextele în care te vei afla. În raport cu anumite persoane este necesar să pui limite clare și care să vizeze starea ta de echilibru. Dacă ești singură, nesiguranța pe care o simți te face să devii mai dornică de flirt.
Articole astro