Horoscopul zilei de 27 martie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 27 martie 2018

Dacă astăzi ai gânduri negative, fă eforturi pentru a le îndepărta de tine! Temperamentul tău îi face pe ceilalți să sufere și pot apărea certuri între voi. Pentru a regăsi armonia de altădată, încearcă să comunici deschis cu ei. Nimic din ceea ce te așteptai nu se va întâmpla astăzi la birou.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 27 martie 2018

Interpretările tale nu sunt cele mai bune. Comunicarea din relație are de suferit din cauza asta. Ești neliniștită mereu și ceri foarte multe de la jumătatea ta. Pentru a evita disputele, apelează la o atitudine diplomată. Coordonarea colegilor este necesară la locul de muncă pentru a avea succes întreaga echipă.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 27 martie 2018

Evenimentele din ultima perioadă te-au facut să intri într-o stare depresivă. Ai din nou senzația că nu îți găsești locul în această lume. Cel mai ciudat lucru care ți se întâmplă este faptul că de această dată și familia are un rol important în raport cu dispoziția ta.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 27 martie 2018

Încearcă să fii mai deschisă față de cei din jur. Destăinui-te prietenilor apropiați atunci când simți că ceea ce ți se întâmplă te dezechilibrează emoțional. De cele mai multe ori, simpla prezență a unor persoane dragi ne poate ajuta să depășim starea de neputință.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 27 martie 2018

Atunci când îți exprimi deschis sentimentele ajungi să capeți mai multă încredere în propria persoană. Acest lucru te ajută să treci cu mai multă ușurință peste momentele de cumpană. Situațiile care au loc astăzi la birou vor face ca atmosfera să fie foarte tensionată.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 27 martie 2018

Te intrigă foarte mult unele din discuțiile pe care le ai la birou. Îți dai seama că nu toți cei din jur te apreciează cu adevarat. În acest început de săptămână te vei simți ușor depresivă. Vei căuta să petreci mai mult timp singură. De acest lucru ai nevoie în această perioadă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 27 martie 2018

Ai nevoie de timp cu tine pentru a-ți pune în ordine gândurile și sentimentele. Astăzi nu te simți în stare să iei nicio decizie în ceea ce privește viața personală. Evenimentele de care ai parte nu te ajută deloc în acest sens, ci din contră, te debusolează și mai mult.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 27 martie 2018

Viitorul tău profesional se pare că nu a arătat niciodată mai clar decât acum. Încearcă să nu iei în considerare gândurile negative care îți inundă mintea. Dă-ți voie să trăiești ceea ce meriți! În această zi nu te lăsa influențată de experiențele nefaste din trecut.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 27 martie 2018

Dacă te simți nesigură cu privire la modul în care trebuie să acționezi, cel mai probabil ai nevoie de o pauză de la toată agitația pe care o trăiești. Este important ca atunci când te simți la răscruce de drumuri, să spui stop. Alegerile trebuie să fie calculate, nu impulsive.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 27 martie 2018

Ești o fire romantică și îți dorești să petreci mai mult timp alături de cel ales. Reacțiile pe care la ai uneori pari a fi exagerate. Îți dai seama de acest lucru prin modul în care se comportă cei din jur cu tine. O fac cu mănuși și sunt rezervați. Încearcă să fii mai puțin impulsivă.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 27 martie 2018

Dacă ești pe punctul de a face o tranzacție importantă, ar fi bine să iei în considerare toate implicațiile pe care aceasta le presupune. Emoțional vorbind, ești mult mai liniștită astăzi. Familia este responsabilă de multe din conflictele interioare cărora încerci să le faci față zi de zi, cu maturitate.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 27 martie 2018

În viața ta sunt momente sau persoane care parcă te resuscitează și te fac să retrăiești într-un mod repetitiv experiențe dureroase. Deși starea de spirit de astăzi te poate ajuta să finalizezi un proiect important, alegi să te complaci în neputința pe care o simți pe alocuri.
Articole astro