Horoscopul zilei de 27 iunie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 27 iunie 2018

De multe ori tratezi cu detașare problemele pe care le ai. Aceasta este modalitatea prin care te protejezi de suferință și de dezamăgire. Nici astăzi nu faci niciun compromis în ceea ce privește propriul confort emoțional. Cu toate acestea, este important să rămâi conectată la ceea se întâmplă în jur.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 27 iunie 2018

De obicei ești o persoană proactivă, însă sunt situații în care nu știi cum să acționezi pentru a afla informațiile de care ai nevoie. Astrele sunt de partea ta pe parcursul întregii zile, fie că ești acasă sau la birou. Soluții sunt pentru orice problemă pe care o ai. Trebuie doar să te încrezi în asta.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 27 iunie 2018

Niciodată nu te dezici din fața provocărilor de care ai parte. Cu toate astea, sunt momente în care te simți mult prea apăsată de toate complicațiile emoționale de care ai parte, încât nu mai gândești lucid. Este ca și cum tot ceea ce ține de rațiune este inhibat.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 27 iunie 2018

În multe contexte sociale importante pentru tine riști să fii percepută ca fiind o fire defensivă. Sunt momente în care este posibil să greșești. Acesta ar fi primul motiv datorită căruia la rândul tău trebuie să adopți o atitudine flexibilă și înțelegătoare în raport cu cei din jur. 

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 27 iunie 2018

Ești plină de energie și pozitivism. Vei profita la maxim de modul în care te simți pentru a reuși să finalizezi proiectul la care lucrezi de ceva timp. Cariera este un aspect foarte important în viața ta și mai ales în această perioadă de expansiune, se bucură de toată dedicarea ta.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 27 iunie 2018

Dacă vrei să faci un anumit lucru, fă-l fără să stai prea mult pe gânduri. Îți pui foarte multe piedici, mai ales în plan personal. Lucrurile trebuie puse în balanță, da, dar nu trebuie să riști ca momentele potrivite să treacă și tot ceea ce simți să rămână neexprimat.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 27 iunie 2018

De cele mai multe ori, tot ceea ce trăiești în raport cu anumite persoane își pune amprenta asupra relației personale. Emoțiile intense pe care le resimți te consumă peste măsură, chiar și atunci când știi că un astfel de comportament emoțional este autodistructiv.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 27 iunie 2018

Temperamentul tău mult prea exploziv îi face pe ceilalți să sufere și pot apărea certuri între voi. Pentru a regăsi armonia de altădată, încearcă să comunici deschis cu ei. Nimic din ceea ce te așteptai nu se va întâmpla astăzi la birou.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 27 iunie 2018

Dacă astăzi ai gânduri negative, fă eforturi pentru a le îndepărta de tine! Interpretările tale nu sunt cele mai bune. Comunicarea din relație are de suferit din cauza asta. Ești neliniștită mereu și ceri foarte multe de la jumătatea ta. Pentru a evita disputele, apelează la o atitudine diplomată. 

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 27 iunie 2018

Coordonarea colegilor este necesară la locul de muncă pentru a avea succes întreaga echipă. Cu toate astea, sunt situații în care nu știi cum să faci asta. Este posibil ca unele resurse emoționale să fie epuizate, iar organizarea să aibă de suferit din cauza acestui lucru.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 27 iunie 2018

Evenimentele din ultima perioadă te-au facut să intri într-o stare depresivă. Ai din nou senzația că nu îți găsești locul în această lume. Destăinui-te prietenilor apropiați atunci când simți că ceea ce ți se întâmplă te dezechilibrează emoțional!

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 27 iunie 2018

Încearcă să fii mai selectivă în raport cu cei din jur. Pentru a avea o stare de spirit armonioasă, persoanele din jur trebuie ”alese” pe măsură. Nu lăsa trecutul să îți acapereze prezentul. Lucrurile se întâmplă dintr-un anumit motiv, oricât de greu ne-ar fi să ne încredem în această dinamică.
Articole astro