Horoscopul zilei de 27 iulie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 27 iulie 2018

Te simți foarte rigidă atunci când comunici cu cei din jur. Îți dai seama că de cele mai multe ori ai tendința să acționezi impulsiv sau irațional. Această zi va fi dificil de dus până la capăt deoarece îți dorești multe lucruri pe care nu le poți împlini.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 27 iulie 2018

Ești invadată de dubii și de griji. Mintea îți este tot mai agitată și nu reușești să te odihnești deloc bine. Chiar dacă îți pui toate speranța în tratamentele naturiste pe care le-ai început de curând, cel mai important este să lucrezi la managementul stresului. 

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 27 iulie 2018

O prietenie mai veche începe din nou să se ”contureze”. Deși disponibilitatea ta emoțională nu mai este cea de acum câțiva ani, dai o șansă reală legăturii dintre tine și persoana în cauză. Integrezi cu maturitate tot ceea ce experimentezi, iar asta te face să te simți mai sigură pe tine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 27 iulie 2018

Ai nevoie de mai mult curaj și poate de statornicie pentru a te vindeca de rănile unei dezamăgiri profunde. Încearcă să prioritizezi lucrurile atunci când vine vorba de cei din jur. În plan personal ești convinsă că nimic din ceea ce se întâmplă nu este spre binele tău.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 27 iulie 2018

Modul în care acționezi îți afectează sănătatea psihică și relația personală. Încearcă să schimbi ceva înainte de a fi prea târziu. De asemenea, ai grijă ca astăzi să nu mai faci promisiuni fără sens. Toată nesiguranța de care dai dovadă ajunge să îți dicteze toate acțiunile.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 27 iulie 2018

Nivelul tău de sensibilitate crește destul de mult pe parcursul acestei zile. Nu reușești să îți dai seama ce se întâmplă cu tine. Ai nevoie să petreci mai mult timp singură și de aceea o să eviți pe cât poți de mult interacțiunile cu toți cei din jur.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 27 iulie 2018

Viața sentimentală este principala ta sursă de inspirație și de energie pozitivă acum și pentru întotdeauna. Perioada plină de confuzie și de sentimente contradictorii a trecut. Consideri că acum ți-ai regăsit echilibrul emoțional de altădată.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 27 iulie 2018

Ești adepta lucrurilor sigure, certe și accepți cu dificultate momentele confuze din viața ta. Rutina își face simțită prezența din ce în ce mai mult deoarece tu alegi un astfel de stil de viață. Te decizi să faci unele schimbări pe care le tot amâni.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 27 iulie 2018

Ești într-o continuă căutare de răspunsuri. Astăzi îți dai seama cât îți este de greu să mai faci asta. Deși instabilitatea emoțională pe care o resimți este reală, alegi să îți dai voie să o simți. Poate integrarea acesteia te va ajuta să afli lucruri noi despre propriile limite.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 27 iulie 2018

Dispoziția excelentă de astăzi și capacitatea de a-ți atinge obiectivele te vor ajuta să iei deciziile corecte. În plan personal, te simți din nou răvășită de gânduri fără sens. Este important să le găsești sursa pentru a le face să dispară pentru totdeauna.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 27 iulie 2018

Ai nevoie de confirmarea socială a celor din jur atunci când intenționezi să schimbi anumite lucruri la persoana ta. Vor fi destul de multe momente pe parcursul acestei zile când îți va fi dificil să recunoști această realitate ca fiind cea care ”îți aparține.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 27 iulie 2018

Uranus este principala sursă de energie pe parcursul întregii zile. Ai capacitatea de a îndrepta multe lucruri care nu se întâmplă așa cum îți dorești, dar acest proces presupune multă implicare din partea ta. Susținerea persoanei iubite te poate ajuta în acest sens.
Articole astro