Horoscopul zilei de 27 februarie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 27 februarie 2021

Familia îți este recunoscătoare pentru sacrificiile pe care le faci pentru a menține armonia. Chiar dacă nu înțelegi rostul anumitor evenimente din viața ta, te lași acaparată de imaginea de ansamblu a situației. Simți cum astrele pulsează către tine la nivel energetic și te lași ghidată de aceste vibrații.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 27 februarie 2021

Indiferent de postura emoțională pe care o adopți în raport cu anumite persoane, tu rămâi fidelă propriilor sentimente. Prezenţa ta încântătoare va atrage atenţia celor din jur. Renunți la capriciile de altădată și ești mult mai deschisă către compromis.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 27 februarie 2021

Adevărul se află chiar sub ochii tăi, dar nu ești pregătită să îl ”vezi”. Venus, planeta pasiunii va conduce toate acțiunile pe care le faci raportat la partenerul de viață și chiar dacă ești nesigură cu privire la anumite lucruri, vei face doar ceea ce simți.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 27 februarie 2021

Astăzi este important să dai curs acelei energii care te ajută să fii un om mai bun. Ai nevoie să te încrezi în capacitatea ta de a face bine celor din jur pentru a putea ajunge la un echilibru emoțional autentic. Încearcă să îți definești obiective realiste în raport cu tot ceea ce te vizează.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 27 februarie 2021

Ai nevoie de timp cu tine pentru a-ți pune în ordine gândurile și sentimentele. Astăzi nu te simți în stare să iei nicio decizie în ceea ce privește viața personală. Evenimentele de care ai parte nu te ajută deloc în acest sens, ci din contră, te debusolează și mai mult.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 27 februarie 2021

Niciodată nu te dezici din fața provocărilor de care ai parte. Cu toate astea, sunt momente în care te simți mult prea "apăsată" de toate complicațiile emoționale de care ai parte, încât nu mai gândești lucid. Este ca și cum tot ceea ce ține de rațiune este inhibat.  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 27 februarie 2021

La orice pas, în viața ta sunt momente sau persoane care parcă te ”resuscitează” și te fac să retrăiești într-un mod repetitiv experiențe dureroase. Deși maturitatea emoțională la care ai ajuns nu este ceva ce poate fi contestat, nu acționezi întotdeauna așa cum ar fi recomandat.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 27 februarie 2021

Viitorul tău profesional se pare că nu a arătat niciodată mai clar decât în momentul de față. Încearcă să nu iei în considerare gândurile negative care îți inundă astăzi mintea. Dă-ți voie să trăiești ceea ce meriți! În această zi nu te lăsa influențată de experiențele nefaste din trecut.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 27 februarie 2021

Încrederea absolută pe care o aveai în propria persoană devine tot mai vulnerabilă cu fiecare zi care trece. Este posibil să fie vorba despre un dezechilibru psihic. Trăirile intense de care ai avut parte în ultima perioadă au un efect determinant asupra ta.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 27 februarie 2021

Tot ceea ce trăiești te îndeamnă să descoperi lucruri noi despre tine. Acest proces nu te poate ajuta decât să te dezvolți într-un mod armonios din punct de vedere personal. Chiar și atunci când rațiunea îți spune că trebuie să te distanțezi de anumite persoane, consideri mult prea dificil acest lucru.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 27 februarie 2021

Temperamentul tău mult prea exploziv îi poate inhiba pe ceilalți și astfel pot apărea certuri între tine și cei dragi. Pentru a regăsi armonia de altădată, încearcă să comunici deschis cu ei. Nimic din ceea ce te așteptai nu se va întâmpla astăzi în plan social.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 27 februarie 2021

Îţi lipseşte acel sentiment de apartenenţă afectivă. Încerci să îţi dai seama de ce nimic nu mai este cum era altădată. Pe parcursul acestei zile o să îţi stabileşti cu atenţie priorităţile profesionale. Obiectivele tale sunt dificil de atins. Este important să îţi menţii motivaţia la cote maxime.
Articole astro