Horoscopul zilei de 27 februarie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 27 februarie 2020

Evenimentele stresante din ultima perioadă te-au facut să intri din nou într-o stare depresivă. Ai din nou senzația că nu îți găsești locul în această lume. Cel mai ciudat lucru care ți se întâmplă este faptul că de această dată și familia are un rol important în raport cu dispoziția ta.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 27 februarie 2020

Îți place să te exprimi fără să te cenzurezi, dar unele situații în care te afli impun o astfel de atitudine. Mulți oameni din viața ta nu sunt pregătiți să facă față modului agresiv în care alegi să comunici și de aceea te vor evita destul de mult.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 27 februarie 2020

Interpretările tale, de cele mai multe ori, nu sunt dintre cele mai bune. Comunicarea din relație are de suferit din cauza asta. Familia este responsabilă de multe din conflictele interioare cărora încerci să le faci față zi de zi, cu maturitate.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 27 februarie 2020

Atitudinea detașată pe care o adopți în raport cu toți cei față de care simți o anumită aversiune te ajută să întorci lucrurile în favoarea ta. Chiar dacă sunt momente în care te simți răvășită la propriu de tot ceea ce simți, te echilibrezi și nu dai curs emoțiilor.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 27 februarie 2020

În viața ta sunt momente sau persoane care parcă te resuscitează și te fac să retrăiești într-un mod repetitiv experiențe dureroase. Deși starea de spirit de astăzi te poate ajuta să finalizezi un proiect important, alegi să te complaci în neputința pe care o simți pe alocuri.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 27 februarie 2020

Candoarea de care ai parte în sânul familiei reprezintă pentru tine cea mai importantă realizare. În viața profesională este posibil să fii mult mai impulsivă decât de obicei. Acest comportament ascunde, de fapt, motive de iritare reale.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 27 februarie 2020

Nivelul tău de sensibilitate crește destul de mult pe parcursul acestei zile. Nu reușești să îți dai seama ce se întâmplă cu tine. Ai nevoie să petreci mai mult timp singură și de aceea o să eviți pe cât poți de mult interacțiunile cu toți cei din jur, chiar și cu cei apropiați.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 27 februarie 2020

Oamenii de care ești înconjurată și clipele pe care le petreci alături de ei aduc energie în viața ta. Starea de bine pe care o resimți astăzi te ajută mult în tot ceea ce faci. Nimic nu este mai presus pentru tine decât confortul emoțional pe care îl trăiești în familie.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 27 februarie 2020

Astăzi te simți inspirată să ai grijă de acele lucruri pe care le-ai tot neglijat în ultima perioadă. Deși sistemul prin care încerci să te organizezi dă rezultatele pe care ți le dorești, de cele mai mult sunt persoane care încearcă să te critice pentru modul în care faci lucrurile.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 27 februarie 2020

Persoanele din jur sunt destul de critice la adresa ta. În zilele care urmează ieși în evidență în sens negativ. Acțiunile tale nu sunt tolerate nici de cei mai buni prieteni. Încrederea pe care o ai în propria persoană devine tot mai șubredă cu fiecare eșec profesional de care ai parte.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 27 februarie 2020

Este un moment decisiv în viața ta. Anvergura evenimentelor de care ai parte în plan personal te pun in situația de a lua o decizie importantă. Atunci când simți că ai nevoie de o pauză, este important să îți asculți intuiția. Retragerea din mijlocul acțiunii este benefică fiecăruia dintre noi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 27 februarie 2020

Încrederea absolută pe care o aveai în propria persoană devine tot mai ”vulnerabilă” cu fiecare zi care trece. Este posibil să fie vorba despre un dezechilibru psihic. Trăirile intense de care ai avut parte în ultima perioadă au un efect determinant asupra ta.
Articole astro