Horoscopul zilei de 27 februarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 27 februarie 2019

Adaptându-te unei tranziții destul de fragile, realizezi că ai niste calități de care nu erai conștientă. În sfârșit este clar și pentru tine cât de mult contează să investești în dezvoltarea personală. Într-o relație, spre surprinderea ta, lucrurile iau o turnură pozitivă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 27 februarie 2019

Este un moment decisiv în viața ta. Anvergura evenimentelor de care ai parte în plan personal te pun in situația de a lua o decizie importantă. Atunci când simți că ai nevoie de o pauză, este important să îți asculți intuiția. Retragerea din mijlocul acțiunii este benefică fiecăruia dintre noi.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 27 februarie 2019

În ceea ce privește o anumită relație din viața ta, nu știi dacă să treci peste anumite incongruențe sau să le analizezi în detaliu sensul. Fiecare dintre noi greșește, dar tu ai tendința de a căuta în permanență scuze și pentru greșelile sau comportamentul distructiv al celor din jur.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 27 februarie 2019

Dacă te simți nesigură cu privire la modul în care trebuie să acționezi, cel mai probabil ai nevoie de o pauză de la toată agitația pe care o trăiești. Este important ca atunci când te simți la răscruce de drumuri, să spui stop. Alegerile trebuie să fie calculate, nu impulsive.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 27 februarie 2019

Infatuarea pe care o percep cei din jur în raport cu tine este cât se poate de adevărată. În multe contexte în care te afli, consideri că maniera în care faci tu lucrurile tinde spre perfecțiune. Dacă nu vrei să ai parte de dezamăgiri, asigură-te că viața personală și cea profesională se află în echilibru.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 27 februarie 2019

Pentru a transmite într-un mod autentic propriile sentimente, este important să o faci cu inima deschisă. Încearcă să îți faci mai mult timp pentru cei din jur, chiar dacă asta înseamnă doar să dai un telefon fugitiv sau un mesaj încurajator. Aceste mici detalii fac întotdeauna diferența.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 27 februarie 2019

Oamenii de care ești înconjurată sunt adevărate surse de inspirație și de energie. Faptul că aparții unei comunități în care totul se bazează pe solidaritate și încredere, te ajută să ai curaj să ieși din bula de confort. Viața de familie îți oferă în aceste zile suficiente motive pentru a rămâne mai des în mijlocul celor dragi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 27 februarie 2019

Astăzi te lași absorbită de lucruri fără sens. Familia îți este recunoscătoare pentru sacrificiile pe care le faci pentru a menține armonia în propriul cămin. Chiar dacă nu înțelegi rostul anumitor evenimente din viața ta, te lași acaparată de imaginea de ansamblu a situației.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 27 februarie 2019

Te simți foarte rigidă atunci când comunici cu cei din jur. Îți dai seama că de cele mai multe ori ai tendința să acționezi impulsiv sau irațional. Această zi va fi dificil de dus până la capăt deoarece îți dorești multe lucruri pe care nu le poți împlini.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 27 februarie 2019

Ești invadată de dubii și de griji. Mintea îți este tot mai agitată și nu reușești să te odihnești deloc bine. Chiar dacă îți pui toate speranța în tratamentele naturiste pe care le-ai început de curând, cel mai important este să lucrezi la managementul stresului. 

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 27 februarie 2019

Atitudinea detașată pe care o adopți în raport cu toți cei față de care simți o anumită aversiune te ajută să întorci lucrurile în favoarea ta. Chiar dacă sunt momente în care te simți răvășită la propriu de tot ceea ce simți, te echilibrezi și nu dai curs emoțiilor.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 27 februarie 2019

Ai nevoie de autenticitate în viața ta și a fi impulsivă nu te va ajuta să obții acest lucru. Chiar dacă ziua va fi destul de dificilă prin prisma încărcăturii emoționale, reușești să rămâi conectată la obiectivele pe care le ai. Noul început de care ai parte te va ajuta mult din punct de vedere psihic.
Articole astro