Horoscopul zilei de 27 decembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 27 decembrie 2021

Îți este dificil să recunoști asta, dar te simți intrigată în raport cu schimbările care au loc în viața personală. Ai nevoie de timp pentru a te obișnui cu noile sentimente induse de evenimentele confuze care au loc. Nu vrei să mai preiei inițiativa atunci când vine vorba de anumite relații.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 27 decembrie 2021

Ar fi bine să mai încetezi să pretinzi lucruri doar pentru ca cei din jur să fie atenți la ceea ce faci sau ești. Maniera în care trece această ultimă zi de luni din acest an te face să fii mai mult în contact cu sine decât cu ceea ce își doresc cei din jurul tău.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 27 decembrie 2021

Ești dornică de a te face remarcată de anumite persoane. Comportamentul tău exuberant este însă deranjant pentru anumite persoane. Mai ales cei care te cunosc cu adevărat, pot susține acest adevăr. Mai mult decât atât, devii chiar și intruzivă doar pentru a te asigura că nu treci neobservată.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 27 decembrie 2021

Nu știi cum trebuie să reacționezi și cu atât mai puțin, să acționezi atunci când cei din jur devin prea intrusivi în raport cu viața ta. Este posibil să ai nevoie de mai mult timp pentru a integra anumite experiențe. Fii blândă și ai răbdare cu tine!

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 27 decembrie 2021

Anxietatea colectivă pe care o recunoști în dinamica propriei familii are drept sursă experiența de viață a fiecărui membru care face parte din ea. Lucrurile sunt dificil de integrat, mai ales că zi de zi au loc tot felul de evenimente care par să esacaladeze și să intensifice anumite stări emoționale.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 27 decembrie 2021

Ți-ai reluat activitățile sociale. Pentru tine, aceasta este ”normalitatea” la care avei nevoie să te întorci. Din punct de vedere profesional, lucrurile stagnează destul de mult. Ai făcut multe compromisuri în acest sens. Acum te simți blocată și nu mai poți ieși din zona de confort.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 27 decembrie 2021

Lucrurile se pare că în sfârșit iau forma pe care ți-o dorești. Rămâi la fel de conectată emoțional la cei dragi, te ocupi de toate proiectele pe care le ai în derulare și reușești chiar și să te răsfeți cu tot felul de lucruri pe care ți le-ai tot refuzat. Este o zi de luni cel puțin extraordinară pentru tine!

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 27 decembrie 2021

Dacă nu ai suficient timp pentru a te ”ocupa” și de relațiile importante din viața ta, încearcă măcar să te înconjori în orice împrejurare de persoane care pot aduce un plus de valoare în viața ta. Dacă alegi totuși să petreci mai mult timp singură, acceptă faptul că și timpul cu sine este valoros.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 27 decembrie 2021

Chiar dacă propriile visuri presupun acțiune și perseverență, ești conștientă că în prezent treci printr-un impas care te ”blochează” la nivel energetic. Ai răbdare cu tine! O schimbare bruscă a dispoziției psihice te va agita destul de mult. Îți dorești să faci lucrurile să funcționeze, indiferent de obstacolele pe care le întâmpini.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 27 decembrie 2021

Destăinui-te prietenilor apropiați atunci când simți că ceea ce ți se întâmplă te dezechilibrează emoțional! De cele mai multe ori, simpla prezență a unor persoane dragi ne poate ajuta să depășim starea de neputință pe care o resimțim.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 27 decembrie 2021

Temperamentul tău destul de exploziv îi face pe ceilalți să sufere și pot apărea certuri între tine și persoanele care contează cu adevărat pentru tine. Pentru a regăsi armonia de altădată, încearcă să comunici deschis cu ele. Nimic din ceea ce te așteptai nu se va întâmpla astăzi la birou.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 27 decembrie 2021

Faci ceea ce simți, dar cu toate astea nu ești sigură că mesajul pe care îl transmiți ajunge la persoanele în cauză. Urăști nevoia unora de a oferi explicații raționaole oricărui simplu gest, precum o îmbrățisare. Unele lucruri chiar nu au nevoie de cuvinte pentru a putea fi simțite.
Articole astro