Horoscopul zilei de 27 decembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 27 decembrie 2020

Sunt momente în care te simți mult prea apăsată de toate complicațiile emoționale de care ai parte, de parcă nu mai gândești lucid. Este ca și cum tot ceea ce ține de rațiune este total inhibat. Modul în care se desfășoară lucrurile între tine și partener te ajută să crezi că într-adevăr vă este rezervat un viitor împreună.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 27 decembrie 2020

Ai nevoie de mai mult curaj și poate de statornicie pentru a te vindeca de rănile unei dezamăgiri profunde. Încearcă să prioritizezi lucrurile atunci când vine vorba de cei din jur. În plan personal ești convinsă că nimic din ceea ce se întâmplă nu este spre binele tău.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 27 decembrie 2020

Dacă nu ai suficient timp pentru a te ”ocupa” și de relațiile importante din viața ta, încearcă măcar să te înconjori în orice împrejurare de persoane care pot aduce un plus de valoare în viața ta. Dacă alegi totuși să petreci mai mult timp singură, acceptă faptul că și timpul cu sine este valoros.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 27 decembrie 2020

Faci ceea ce simți, dar cu toate astea nu ești sigură că mesajul pe care îl transmiți ajunge la persoanele în cauză. Urăști nevoia unora de a oferi explicații raționaole oricărui simplu gest, precum o îmbrățisare. Unele lucruri chiar nu au nevoie de cuvinte pentru a putea fi simțite.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 27 decembrie 2020

Această zi aduce cu sine o aliniere astrală extraordinară între Soare și Jupiter în casa zodiei tale. Indiferent de sectorul vieții, integrezi cu maturitate tot ceea ce experimentezi, iar asta te face să te simți mai sigură pe propriile alegeri.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 27 decembrie 2020

Atitudinea detașată pe care o adopți în raport cu anumite persoane te ajută să întorci lucrurile în favoarea ta, chiar dacă poate nu acesta este scopul tău. Sunt momente în care te simți răvășită la propriu de tot ceea ce simți, dar reușești totuși să te echilibrezi și nu dai curs emoțiilor negative. 

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 27 decembrie 2020

Îți este foarte dificil să îți recunoști și accepți stările emoționale. Cu siguranță este vorba despre o perioadă de tranziție. Candoarea de care ai parte în sânul familiei reprezintă pentru tine cea mai importantă realizare personală. 

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 27 decembrie 2020

Fără să găsești o explicație în acest sens, continui să fii reticentă la ideea de compromis și cu siguranță nu vei alege această cale în plan emoțional. Familia a fost întotdeauna contrariată de alegerile pe care le-ai făcut. Chiar dacă reușești să anulezi orice impuls de a te explica din nou, încă te doare neacceptarea venită din partea celor din dragi.  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 27 decembrie 2020

Temperamentul tău destul de exploziv îi face pe ceilalți să sufere și pot apărea certuri între tine și persoanele care contează cu adevărat pentru tine. Pentru a regăsi armonia de altădată, încearcă să comunici deschis cu ele. Nimic din ceea ce te așteptai nu se va întâmpla astăzi.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 27 decembrie 2020

De multe ori devii sceptică cu privire la modul în care vor decurge lucrurile deoarece consideri că nu ai prea multe șanse de partea ta. Capacitatea de a te concentra asupra lucrurilor cu adevărat importante este pusă la încercare ori de câte ori intri în contact cu persoane care te fac să visezi cu ochii deschiși.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 27 decembrie 2020

”Iubirea” este pentru tine tema acestei zile. Dacă ești singură și vei fi invitată la un eveniment social, vei fi remarcată de pretendenți cu personalități total diferite. Nu îți displace deloc acest lucru. Dacă ești implicată într-o relație, te gândești să organizezi o ieșire romantică pentru tine și partener.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 27 decembrie 2020

De cele mai multe ori, interacțiunile superficiale pe care considerăm că le avem cu anumite persoane din anturaj își pun amprenta asupra stării noatre emoționale. Toate mesajele care ne sunt transmite trec printr-un filtru propriu care de multe ori nu ne ajută să vedem ”pădurea de copaci”.
Articole astro