Horoscopul zilei de 27 decembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 27 decembrie 2019

În relația personală vei avea parte de mult romantism și tandrețe, mai ales că știi că legătura dintre tine și partener a trecut la alt nivel. Modul perfect în care ai ajuns să comunici cu cel de lângă tine este de necontestat. O relație de prietenie are nevoie de un imbold pentru a ”supraviețui”.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 27 decembrie 2019

Chiar de la începutul zilei vei simți o nevoie neînțeleasă de a te retrage din mijlocul oricărei conexiuni emoționale, din mijlocul a tot ceea ce înseamnă social. Indiferent de această escapadă pe care o ai în minte, îți dai seama totuși că ai nevoie de ceea ce este în jurul tău.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 27 decembrie 2019

Trebuie să găsești soluții reale de eliminare a stresului din viața ta. Modul în care acționezi îți afectează sănătatea psihică și relația personală. Încearcă să schimbi ceva înainte de a fi prea târziu. De asemenea, ai grijă ca astăzi să nu mai faci promisiuni fără sens.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 27 decembrie 2019

Viața sentimentală este principala ta sursă de inspirație și de energie pozitivă pe parcursul acestei zile. Perioada plină de confuzie și de sentimente contradictorii a trecut. Acum consideri că ți-ai regăsit echilibrul emoțional de altădată.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 27 decembrie 2019

Ai nevoie de mai mult curaj și poate de statornicie pentru a te vindeca de rănile unei dezamăgiri profunde. Încearcă să prioritizezi lucrurile atunci când vine vorba de cei din jur. În plan personal ești convinsă că nimic nu se întâmplă spre binele tău.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 27 decembrie 2019

De multe ori tratezi cu detașare problemele pe care le ai. Aceasta este modalitatea prin care te protejezi de suferință și de dezamăgire. Nici astăzi nu faci niciun compromis în ceea ce privește propriul confort emoțional. Cu toate acestea, este important să rămâi conectată la ceea se întâmplă în jur.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 27 decembrie 2019

Evenimentele din ultima perioadă te-au facut să intri într-o stare depresivă. Ai din nou senzația că nu îți găsești locul în această lume. Destăinui-te prietenilor apropiați atunci când simți că ceea ce ți se întâmplă te dezechilibrează emoțional!

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 27 decembrie 2019

Între tine și cea mai bună prietenă există câteva diferențe de personalitate importante. De cele mai multe ori acestea își pun amprenta asupra relației pe care o aveți și vă consumă peste măsură și fără sens din punct de vedere emoțional.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 27 decembrie 2019

Cel mai ciudat lucru care ți se întâmplă în mod curent este faptul că familia are un rol important în raport cu dispoziția ta. Atunci când vei alege cu adevărat propriul confort în pofida nevoilor celorlalți, o să reușești și să acționezi în acest sens.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 27 decembrie 2019

Noul început de care ai parte în plan personal nu te găsește pregătită. Ajungi chiar să îți fie dificil să îți recunoști și accepți stările emoționale. Cu siguranță este vorba despre o perioadă de tranziție. Candoarea de care ai parte în sânul familiei reprezintă pentru tine cea mai importantă realizare personală. 

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 27 decembrie 2019

Deși ideea de independență pare să guverneze toate sectoarele vieții tale, astăzi ai nevoie de sprijinul absolut al persoanei iubite. În această perioadă, nu ești în măsură să îți asumi nimic care are legătura cu echilibrul emoțional al celor din jur.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 27 decembrie 2019

Modul defensiv în care acționezi uneori îți afectează sănătatea psihică și relația personală. Interpretările tale nu sunt cele mai bune. Comunicarea din relație are de suferit din această cauză. Cei dragi au fost întotdeauna pentru tine ca o sursă inestimabilă de energie pozitivă.
Articole astro