Horoscopul zilei de 27 decembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 27 decembrie 2018

Persoanele din jur sunt destul de critice la adresa ta. În zilele acestea ieși în evidență în sens negativ. Acțiunile tale nu sunt tolerate nici de cei mai buni prieteni. Încrederea pe care o ai în propria persoană devine tot mai șubredă cu fiecare eșec profesional de care ai parte.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 27 decembrie 2018

Încrederea absolută pe care o aveai în propria persoană devine tot mai vulnerabilă cu fiecare zi care trece. Este posibil să fie vorba despre un dezechilibru psihic. Trăirile intense de care ai avut parte în ultima perioadă au un efect determinant asupra ta.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 27 decembrie 2018

Îţi lipseşte acel sentiment de apartenenţă afectivă. Încerci să îţi dai seama de ce nimic nu mai este cum era altădată. Pe parcursul acestei zile o să îţi stabileşti cu atenţie priorităţile profesionale. Obiectivele tale sunt dificil de atins. Este important să îţi menţii motivaţia la cote maxime.    

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 27 decembrie 2018

Sunt multe lucruri rămase nespuse și a prelua inițiativa în acest moment reprezintă pentru tine o provocare în sine. Nu crezi că ești confortabilă cu această postură. Astăzi te aștepți la un parcurs diferit al lucrurilor deoarece nu ești pregătită pentru noi provocări în niciun sector al vieții.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 27 decembrie 2018

Te focusezi pe propriile obiective, anulezi cu succes dorința celor din jur de a-și pune amprenta pe alegerile pe care le faci și astfel reușești să ieși la liman după o perioadă extrem de dificilă pentru tine. Viața personală prinde și ea culoare odată cu ”transformarea” ta.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 27 decembrie 2018

De foarte puține ori te laşi condusă de rațiune. Emoţiile puternice pe care le ai ies la suprafaţă în contexte în care nu te aştepţi. Îți dai seama că intensitatea lor este destul de mare întrucât ajung să îţi dicteze viaţa. Îţi place foarte mult să fii provocată, dar şi să provoci.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 27 decembrie 2018

Trebuie să găsești soluții reale de eliminare a stresului din viața ta. Modul în care acționezi îți afectează sănătatea psihică și relația personală. Încearcă să schimbi ceva înainte de a fi prea târziu. De asemenea, ai grijă ca astăzi să nu mai faci promisiuni fără sens.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 27 decembrie 2018

Ai nevoie de timp pentru tine. Orice tip de aventură de care vei avea parte te poate ajuta să dai un alt înțeles anumitor evenimente care au loc în viața ta și îți vor oferi un spațiu complet nou pentru introspecție. Aceasta va fi o zi armonioasă care te va găsi mai mult în sânul familiei.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 27 decembrie 2018

Viața sentimentală este principala ta sursă de inspirație și de energie pozitivă pe parcursul acestei zile. Perioada plină de confuzie și de sentimente contradictorii a trecut. Acum consideri că ți-ai regăsit echilibrul emoțional de altădată.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 27 decembrie 2018

Nivelul tău de sensibilitate crește destul de mult pe parcursul acestei zile. Nu reușești să îți dai seama ce se întâmplă cu tine. Ai nevoie să petreci mai mult timp singură și de aceea o să eviți pe cât poți de mult interacțiunile cu toți cei din jur, chiar și cu cei apropiați.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 27 decembrie 2018

Ai nevoie de mai mult curaj și poate de statornicie pentru a te vindeca de rănile unei dezamăgiri profunde. Încearcă să prioritizezi lucrurile atunci când vine vorba de cei din jur. În plan personal ești convinsă că nimic nu se întâmplă spre binele tău.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 27 decembrie 2018

Odată cu venirea noului an o să realizezi că toate începuturile pe care ți le dorești nu vor deveni realitate decât atunci când vei acționa în acest sens. Chiar dacă drumul de parcurs este anevoios, inițiativa din plan profesional îți va fi încununată de succes.
Articole astro