Horoscopul zilei de 27 august 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 27 august 2020

Deoarece sunt multe taskuri cu care ești în urmă, alegi să rămâi peste program. În ciuda bunelor intenții pe care le ai, reușești însă să creezi doar haos în cadrul activității de la birou. Nimic și nimeni nu îți este pe plac. Mai mult decât atât, și familia consideră că ai un comportament defensiv și de neacceptat.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 27 august 2020

Indiferent de postura emoțională pe care o adopți în raport cu anumite persoane, tu rămâi fidelă propriilor sentimente. Prezenţa ta încântătoare va atrage atenţia celor din jur. Renunți la capriciile de altădată și ești mult mai deschisă către compromis.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 27 august 2020

Ai senzația că toți cei din viața ta te supun la tot felul de teste. Marte creează și el destul de mult haos în jurul tău, iar tu vei regăsi ca fiind destul de dificil procesul de reechilibrare emoțională. Folosește-te de timpul de calitate petrecut astăzi cu sine pentru a putea să te mobilizezi pentru ceea ce va urma.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 27 august 2020

Energia planetelor te va face astăzi să adopți o atitudine diplomată, indiferent de contextele în care te vei afla. În raport cu anumite persoane este necesar să pui limite clare și care să vizeze starea ta de echilibru. Dacă ești singură, nesiguranța pe care o simți te face să devii mai dornică de flirt.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 27 august 2020

Dă-ți voie să trăiești ceea ce meriți! În această zi nu te lăsa influențată de experiențele nefaste din trecut. Sunt multe lucruri frumoase care stau în așteptarea ta să le descoperi. Chiar dacă nu ești sigură pe nimic din ceea ce simți, nici nu mai contează asta atât timp cât simți că trăiești cu adevărat.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 27 august 2020

Astăzi nu o să fii în stare să observi de pe tușă lumea din jur. Ai nevoie să fii în centrul acțiunii. Chiar dacă agitația de care ai parte este covârșitoare pe alocuri, ai nevoie de andrenalina pe care o aduce cu sine. Proiectarea unor noi obiective profesionale te poate ajuta să îți menții intactă motivația. 

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 27 august 2020

Deși disponibilitatea ta emoțională nu mai este cea de acum câțiva ani, dai o șansă reală legăturii dintre tine și o persoană care a revenit în viața ta. Integrezi cu maturitate tot ceea ce experimentezi, iar asta te face să te simți mai sigură pe propriile alegeri.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 27 august 2020

Temperamentul tău mult prea exploziv îi poate inhiba pe ceilalți și astfel pot apărea certuri între tine și cei dragi. Pentru a regăsi armonia de altădată, încearcă să comunici deschis cu ei. Nimic din ceea ce te așteptai nu se va întâmpla astăzi în plan social.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 27 august 2020

Astăzi este important să dai curs acelei energii care te ajută să fii un om mai bun. Ai nevoie să te încrezi în capacitatea ta de a face bine celor din jur pentru a putea ajunge la un echilibru emoțional autentic. Încearcă să îți definești obiective realiste în raport cu tot ceea ce te vizează.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 27 august 2020

Pe parcursul întregii zile ești invadată de dubii și de griji. Mintea îți este tot mai agitată și nu reușești să te odihnești deloc bine. O prietenie mai veche începe din nou să se ”contureze”. Chiar dacă îți este frică de ceea ce poate presupune acest lucru, îți dai voie să trăiești ceea ce simți.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 27 august 2020

Este important ca atunci când te simți la răscruce de drumuri, să spui stop. Alegerile trebuie să fie calculate, nu impulsive. Ești o fire romantică și îți dorești să petreci mai mult timp alături de cel ales. Emoțional vorbind, ești mult mai liniștită astăzi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 27 august 2020

Ai nevoie de timp cu tine pentru a-ți pune în ordine gândurile și sentimentele. Astăzi nu te simți în stare să iei nicio decizie în ceea ce privește viața personală. Evenimentele de care ai parte nu te ajută deloc în acest sens, ci din contră, te debusolează și mai mult.
Articole astro