Horoscopul zilei de 27 august 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 27 august 2019

Dacă nu ai suficient timp pentru a te ”ocupa” și de relațiile importante din viața ta, încearcă măcar să te înconjori în orice împrejurare de persoane care pot aduce un plus de valoare în viața ta. Dacă alegi totuși să petreci mai mult timp singură, acceptă faptul că și timpul cu sine este valoros.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 27 august 2019

Viața personală este plină de pasiune, dar și de încercări. Tot ceea ce faci în această perioadă are menirea de a te face fericită și de a te apropia la un nivel mai profund de cei din viața ta care contează pentru tine. Cu toate astea, pentru starea ta de bine, devine imperioasă ideea de a petrece cât mai mult timp singură.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 27 august 2019

Fără să găsești o explicație în acest sens, continui să fii reticentă la ideea de compromis și cu siguranță nu vei alege această cale în plan emoțional. Familia a fost întotdeauna contrariată de alegerile pe care le-ai făcut. Chiar dacă reușești să anulezi orice impuls de a te explica din nou, încă te doare neacceptarea venită din partea celor din dragi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 27 august 2019

Toate planurile pe care le ai stabilite trebuie îndeplinite într-o anumită ordine. Odată ce haosul se va întoarce în viața ta, nu vei mai reuși să te dedici propriilor hobby-uri așa cum ți-ai dori. Ai nevoie de timp cu tine pentru a-ți pune în ordine gândurile și sentimentele. Astăzi nu te simți în stare să iei nicio decizie în ceea ce privește viața personală.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 27 august 2019

”Iubirea” este pentru tine tema acestei zile. Dacă ești singură și vei fi invitată la un eveniment social, vei fi remarcată de pretendenți cu personalități total diferite. Nu îți displace deloc acest lucru. Dacă ești implicată într-o relație, te gândești să organizezi o ieșire romantică pentru tine și partener.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 27 august 2019

Un singur comentariu venit din partea persoanei nepotrivite astăzi poate naște în tine o avalanșă drastică de emoții negative și repulsie. Din cauza influenței pe care o au astrele asupra dispoziției emoționale, ai senzația că nu mai deții controlul asupra propriei vieți.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 27 august 2019

Ești invadată de dubii și de griji. Mintea îți este tot mai agitată și nu reușești să te odihnești deloc bine. Atunci când îți exprimi deschis sentimentele ajungi să capeți mai multă încredere în propria persoană. Mai mult decât atât, acest lucru te ajută să treci cu mai multă ușurință peste momentele de cumpană.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 27 august 2019

Chiar dacă nu îți dai seama de acest lucru, verbalizarea strărilor emoționale ajută la integrarea lor în propriul univers. Ziua este una aglomerată în cadrul activității de la birou, dar asta te face să fii și mai nerăbdătoare să ajungi mai repede acasă alături de cei dragi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 27 august 2019

Pentru a menține un echilibru între profesional și personal este nevoie de multe resurse. Chiar dacă ești de părere că majoritatea deciziilor sunt raționale, partea emoțională își spune cuvântul în multe dintre aspectele vieții tale. Ziua se află sub influența astrală a lui Jupiter și asta te va face susceptibilă în raport cu tot ceea ce este în jurul tău.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 27 august 2019

Este important ca atunci când te simți la răscruce de drumuri, să spui stop. Alegerile trebuie să fie calculate, nu impulsive. Ești o fire romantică și îți dorești să petreci mai mult timp alături de cel ales. Emoțional vorbind, ești mult mai liniștită astăzi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 27 august 2019

Modul în care reușești să te definești acum ca persoană aduce multă armonie în viața ta. Capacitatea ta de autoanaliză îți oferă răspunsuri importante în raport cu motivația din spatele alegerilor pe care le faci. Datorită unor persoane extraordinare din viața ta, te simți tot mai sigură pe tot ceea ce reprezinți ca femeie.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 27 august 2019

Pe alocuri, devii mult prea sensibilă la remarcile celor din jur. Oamenii nu au de ce să încerce să te menajeze, atât timp cât comportamentul tău poate fi defensiv sau jignitor. Visurile pe care le ai în raport cu anumite aspecte ale propriei vieți prind formă atunci când te focusezi pe acțiunile care sunt necesare în acest sens.
Articole astro