Horoscopul zilei de 27 august 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 27 august 2018

Ai nevoie de timp cu tine pentru a-ți pune în ordine gândurile și sentimentele. Astăzi nu te simți în stare să iei nicio decizie în ceea ce privește viața personală. Evenimentele de care ai parte nu te ajută deloc în acest sens, ci din contră, te debusolează și mai mult.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 27 august 2018

Viitorul tău profesional se pare că nu a arătat niciodată mai clar decât acum. Încearcă să nu iei în considerare gândurile negative care îți inundă mintea. Dă-ți voie să trăiești ceea ce meriți! În această zi nu te lăsa influențată de experiențele nefaste din trecut.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 27 august 2018

Este important ca atunci când te simți la răscruce de drumuri, să spui stop. Alegerile trebuie să fie calculate, nu impulsive. Ești o fire romantică și îți dorești să petreci mai mult timp alături de cel ales. Emoțional vorbind, ești mult mai liniștită astăzi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 27 august 2018

Familia este responsabilă de multe din conflictele interioare cărora încerci să le faci față zi de zi, cu maturitate. La orice pas, în viața ta sunt momente sau persoane care parcă te resuscitează și te fac să retrăiești într-un mod repetitiv experiențe dureroase.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 27 august 2018

Deși starea de spirit de astăzi te poate ajuta să finalizezi un proiect important, alegi să te complaci în neputința pe care o simți pe alocuri. Nu mai ești motivată să performezi, iar cariera are de suferit de pe urma delăsării tale. Timpul pierdut va fi dificil de recuperat.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 27 august 2018

Temperamentul tău îi face pe ceilalți să sufere și pot apărea certuri între voi. Pentru a regăsi armonia de altădată, încearcă să comunici deschis cu ei. Nimic din ceea ce te așteptai nu se va întâmpla astăzi la birou. Lucrurile iau o întorsură neașteptată. 

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 27 august 2018

În plan personal, alegi să te transformi într-o persoană indiferentă și rece. O faci pentru a te proteja de dezamăgiri. Ești încăpățânată și perseverentă. Acest lucru se observă în tot ceea ce faci, dar mai ales atunci când sunt în joc mize mari.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 27 august 2018

Nici astăzi nu faci niciun compromis în ceea ce privește propriul confort emoțional. Cu toate acestea, este important să rămâi conectată și la nevoile celor din jur. În anumite contexte în care te vei afla astăzi va fi important modul în care vei adresa întrebări.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 27 august 2018

De obicei ești o persoană proactivă, însă sunt situații în care nu știi cum să acționezi pentru a afla informațiile de care ai nevoie. Astrele sunt de partea ta pe parcursul întregii zile, fie că ești acasă sau la birou. Ai parte de un început de săptămână exact pe placul tău.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 27 august 2018

Astăzi vei profita la maxim de modul în care te simți pentru a reuși să finalizezi proiectul la care lucrezi de ceva timp. Cariera este un aspect important în viața ta și de aceea se bucură de toată dedicarea. Tot ceea ce trăiești în raport cu anumite persoane își pune amprenta asupra întregii vieți.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 27 august 2018

Atunci când vine vorba de viața personală, ai nevoie de intimitate, iar toți cei din viața ta par că nu înțeleg acest lucru. Această simplă cerință duce la conflicte nesemnificative, dar vei reuși totuși să îți temperezi iritarea. Totul din jurul tău pare să fie descris prin cuvântul ”haos”.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 27 august 2018

Îți dai seama că de cele mai multe ori ai tendința să acționezi impulsiv sau irațional. Pe parcursul întregii zile ești invadată de dubii și de griji. Mintea îți este tot mai agitată și nu reușești să te odihnești deloc bine. O prietenie mai veche începe din nou să se ”contureze”.
Articole astro