Horoscopul zilei de 26 septembrie 2023

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 26 septembrie 2023

Partenerul are astăzi o dispoziție conflictuală. O discuție în contradictoriu este total inportună având în vedere legătura deja fragilă care există între voi. Dacă alegi să petreci timpul singură, o vei face pentru binele propriu. Deși nimeni nu înțelege decizia ta, toți o respectă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 26 septembrie 2023

Productivitatea de care dai dovadă în această săptămână te face să îți setezi noi obiective pentru zilele care urmează. Chiar dacă ești conștientă de maniera în care alegi să faci lucrurile, cei din jur nu vor reuși să te influențeze în vreun fel în legătură cu aceasta.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 26 septembrie 2023

Ai învățat să te pui pe primul loc și acest lucru se resimte în toate planurile vieții tale. În momentul de față știi cu exactitate care îți sunt prioritățile. Nu mai faci acțiuni de ochii lumii și nu mai ”cerșești” ca altădată aprecierea sau recunoașterea celor din jur.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 26 septembrie 2023

O persoană pe care o vei cunoaște de curând va încerca să îți monopolizeze întreaga viața. Atunci când îți îndrepți privirea spre sine, nu poți să mai negi faptul că treci printr-un episod depresiv. Multe simptome nu sunt de neglijat, mai ales că de la o zi la alta pari a fi tot mai lipsită de dorința de a ieși la liman.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 26 septembrie 2023

Influența pe care o primești astăzi din partea astrelor te provoacă să alegi dintre totul sau nimic, indiferent de situația în care te afli. Treci de la o stare de spirit la alta într-o fracțiune de secundă și acest lucru te sperie mai mult ca oricând. Parcă nu mai ai control asupra propriei vieți.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 26 septembrie 2023

Slăbită psihic, reacțiile pe care le ai astăzi îți ușurează încercările în a-ți păstra natura impulsivă sub control. În ciuda dorinței de a-ți depăși timiditatea, nu reușești să-ți exprimi sentimentele. Într-o relație, comportamentul distant îl îngrijorează pe partener.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 26 septembrie 2023

Degajarea cu care abordezi fiecare situație cu care te confrunți te-a ajutat enorm să ajungi la un echilibru emoțional autentic. Viața îți este animată de tot felul de situații complexe. Ești mereu în alertă și pe fugă. Statornicia la care visezi este departe de a se împlini.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 26 septembrie 2023

Astrele te îndeamnă să ieși mai mult din zona de confort deoarece acolo, ”afară”, sunt multe oportunități care te așteaptă. ”Puterea” pe care consideri că o deții asupra anumitor persoane te face să devii implacabilă atunci când le expui punctul tău de vedere.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 26 septembrie 2023

Destăinui lucruri importante despre tine și nu te gândești la consecințele acestui comportament. Cel mai probabil vor fi persoane care nu îți vor respecta vulnerabilitatea. Cu o Lună destul de activă în zodia ta, astăzi vei scoate la suprafață acele părți sensibile ale personalității tale.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 26 septembrie 2023

Încrederea în sine și firea carismatică te fac să fii de invidiat. Persoane care nu știu nimic despre tine se lasă conduse de aparențe în ceea ce te privește. Atunci când vine vorba de relațiile importante din viața ta, este posibil să îți dorești să afli constant ceea ce gândesc ceilalți în raport cu tine.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 26 septembrie 2023

Statutul profesional sau financiar al celor din jur nu contează pentru tine. Pentru tine valorile morale sunt cele care primează întotdeauna. Degajarea cu care abordezi fiecare situație cu care te confrunți te-a ajutat enorm să ajungi la un echilibru emoțional autentic.  

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 26 septembrie 2023

Te simți răvășită din punct de vedere psihic, dar eziți să ceri ajutorul. Ai încredere în propriile forțe și limite și le lași să te ghideze. A învăța să delegi sarcini, acasă sau la birou, îți va oferi mai mult timp pentru propria persoană, timp pe care îl vei putea petrece exact așa cum îți dorești.
Articole astro