Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 26 septembrie 2021

Energia pe care o recepționezi astăzi de la astre te ajută să îți reechilibrezi starea interioară. Având în vedere că în ultima perioadă ai avut parte de multă instabilitate, pe toate planurile, este timpul să îți recapeți încrederea în sine și să faci lucrurile într-o altă manieră.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 26 septembrie 2021

Deși susții că reușești să menții un echilibru între viața personală și carieră, sunt aspecte pe care le pierzi din vedere. Tot ceea ce se petrece astăzi este destul de tulburător pentru tine. Toate gândurile care îți traversează mintea aduc energie negativă în viața ta.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 26 septembrie 2021

Singură, astăzi ești nevoită să îți dai planurile peste cap pentru a petrece mai mult timp în preajma persoanei față de care simți o atracție puternică. Compromisul se merită! Garantat! Lucrurile se întâmplă întotdeauna cu un anumit scop.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 26 septembrie 2021

Încearcă să privești lucrurile în perspectivă și nu te lăsa ”cucerită” de promisiunile exagerate ale persoanelor care au anumite interese! Saturn poate fi denumit ca fiind păzitorul tău ancestral. Te va ghida la nivel energetic pentru a lua cele mai bune decizii.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 26 septembrie 2021

Toate gândurile care îți traversează mintea aduc energie negativă în viața ta. Nesiguranța în raport cu tot ceea ce reprezintă propria persoană te face să acționezi stupid. În plan profesional stagnezi tocmai din cauza acestei atitudini în raport cu tot ceea ce se întâmplă în jur.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 26 septembrie 2021

Prezența destul de activă a lui Jupiter te face vulnerabilă în fața dramelor celor din jur. Din ce în ce mai mult ajungi parcă să trăiești viețile altora. Taskurile de care ești responsabilă la birou te scot din zona de confort, dar te și ajută destul de mult să îți testezi limitele.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 26 septembrie 2021

Degajarea cu care abordezi fiecare situație cu care te confrunți te-a ajutat enorm să ajungi la un echilibru emoțional autentic. Viața îți este animată de tot felul de situații complexe. Ești mereu în alertă și pe fugă. Statornicia la care visezi este departe de a se împlini.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 26 septembrie 2021

Lucrurile se precipită destul de mult pe plan personal. Atunci când credeai că ai ajuns la echilibru, îți dai seama că acest sentiment nu este unul autentic. Alegi să te minți. În familie au loc conflicte pe care nu reușești să le mai înțelegi sau să le mai agreezi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 26 septembrie 2021

O oportunitate extraordinară de implicare într-un proiect sau numirea pe o nouă funcție pot aduce schimbări semnificative în viața ta. Dacă te gândești la o strategie anume pentru îndeplinirea unor obiective, este timpul să mizezi pe tot ceea ce ai.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 26 septembrie 2021

Atunci când vine vorba de propunerile celor din jur, încearcă să le iei în considerare și să vezi și părțile bune pe care le conțin. Ai tendința de a lua decizii fugitive și asta te scoate din zona de confort. A fi bine cu tine este esențial pentru a putea reuși să faci față provocărilor de zi cu zi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 26 septembrie 2021

Nimic din ceea ce faci nu pare să fie observat de persoana care te interesează. Simți că ești lăsată în umbră. În această perioadă din viața ta, vulnerabilitatea pe care o vei resimți îți va ghida toată plaja de acțiuni. Ai grijă la deciziile pe care le iei!

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 26 septembrie 2021

De multe ai o atitudine de superioritate în raport cu cei din jur. Această mască poate veni de fapt dintr-o stare de insecuritate despre care îți este dificil să vorbești. Știi care sunt lucrurile care te împlinesc cu adevărat, dar pe alocuri vei fi din nou tentată să faci compromisuri în defavoarea ta.
Articole astro