Horoscopul zilei de 26 septembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 26 septembrie 2020

Micile rezoluții pe care le ai stabilite pentru această zi te ajută să te organizezi foarte bine. Chiar dacă sunt și evenimente imprevizibile, nu vei ieși de pe ”traiectoria” pe care ți-ai impus-o. Seara alegi să o petreci alături de o gașcă de prieteni în mijlocul căreia întotdeauna îți găsești surse de inspirație.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 26 septembrie 2020

Lipsa de obiectivitate te poate pune în situația de a avea dificultăți din punct de vedere sentimental. Natura ta foarte schimbătoare îți va afecta relația. În ceea ce privește anumite alegeri, astăzi va trebui să amâni până în ultimul moment luarea unei decizii radicale.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 26 septembrie 2020

Este un moment decisiv în viața ta. Anvergura evenimentelor de care ai parte în plan personal te pune in situația de a lua o decizie importantă. Atunci când simți că ai nevoie de o pauză, este important să îți asculți intuiția.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 26 septembrie 2020

Indiferent de consecințele pe care le presupun anumite acțiuni, trebuie să îți dai voie să simți. Anumite evenimente de care ai parte te ajută mult în acest sens. Deodată, pare că lucrurile de care ai parte iau forma de care ai nevoie pentru a te simți împlinită.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 26 septembrie 2020

Nimic din ceea ce trăiești în această perioadă nu pare să strice armonia dintre tine și partenerul de viață. Deși sunteți două caractere puternice, dar diferite în același timp, punctul comun în care vă regăsiți mereu face din voi un cuplu de invidiat.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 26 septembrie 2020

Energia Lunii activează destul de mult în casa carierei. Planurile pe care le ai creionate pentru acest sfârșit de săptămână vor începe să se materializeze atunci când vei acționa cu mintea lucidă. Nu te mai lăsa afectată de dramele celor din jur!

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 26 septembrie 2020

Ai nevoie de odihnă pentru a te putea repoziționa față de anumite situații pe care le trăiești. Atunci când vine vorba de activitatea de la birou, te simți distrasă de tot felul de detalii nesemnificative. Stagnezi destul de mult din punct de vedere profesional.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 26 septembrie 2020

Precauția cu care acționezi întotdeauna nu te poate apăra de dezamăgirile care se află la orice pas. Indiferent de acest lucru, trebuie să fii mai selectivă în ceea ce privește oamenii de care te înconjori. Atunci când vine vorba să alegi între carieră și viața ta familie, prima este piroritară.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 26 septembrie 2020

Atunci când te afli în mijlocul unor situaţii tensionate, ai nevoie de mai multe informaţii pentru a reuşi să găseşti rezolvarea cea mai rapidă. Timpul, pentru tine, este cel mai de preț aliat, mai ales atunci când știi că totul în jurul tău este imprevizibil.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 26 septembrie 2020

Chiar dacă de cele mai mult ori ești de părere că acționezi într-un mod egoist, încearcă să iei în considerare semnalele pe care le primești de la cei din jur. Nu întotdeauna este necesar ca aparențele să îți dicteze alegerile!

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 26 septembrie 2020

În cele mai multe momente ale acestei zile îți vei îndrepta atenția către propria persoană. Îți dorești să găsești răspunsuri pertinente care să îți justifice alegerile făcute în trecut. Poate este timpul să îți îndrepți atenția către prezent.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 26 septembrie 2020

Indiferent de ceea ce simți pe parcursul acestei zile, nu vei alege însă să te pui pe locul secund. Pentru tine, lucrurile iau o turnură neașteptată chiar într-o fracțiune de secundă. În familie, tot ceea ce trăiești îți inspiră căldură, încredere, optimism.
Articole astro