Horoscopul zilei de 26 septembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 26 septembrie 2019

Șantajul emoțional la care ești supusă uneori din partea persoanei iubite te dezamăgește peste măsură. Astăzi nu ești pregătită pentru a lua decizii în plan personal, chiar dacă știi că nu mai poți amâna pentru mult timp asta. Lucrurile din viața ta s-au precipitat destul de mult în ultima perioadă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 26 septembrie 2019

Trăiești un moment decisiv în viața personală. Din păcate, este posibil să nu fii pregătită din punct de vedere emoțional pentru ceea ce urmează să se întâmple. Indiferent de cât de mult ne poate ”zdruncina” schimbarea, trebuie să acceptăm că lucrurile pot lua uneori turnuri radicale.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 26 septembrie 2019

Te simți epuizată din punct de vedere psihic, dar în același timp ești conștientă că ai nevoie doar de timp pentru a te reechilibra. Partenerul de viață este o fire extrem de înțelegătoare și ai tot sprijinul său. La birou ești mulțumită de modul cum decurg lucrurile, chiar dacă nu mai pui aceiași pasiune în ceea ce faci.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 26 septembrie 2019

Într-o relație, spre surprinderea ta, lucrurile iau o turnură pozitivă. Deși ești mai mereu focusată pe carieră, sunt anumite situații cheie în care știi să alegi viața personală în pofida celei profesionale. Ești încântată de ceea ce trăiești în această perioadă. Meritele sunt toate ale tale.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 26 septembrie 2019

Chiar dacă nu înțelegi comportamentul partenerului de viață, nu vei încerca să forțezi nimic. Mizezi pe ideea că răspunsurile vor veni către tine la momentul oportun. Astrele vor fi foarte ”expresive” pe parcursul întregii zile, mai ales în acele momente când confuzia pare sa îți invadeze rațiunea.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 26 septembrie 2019

Ai învățat să te pui pe primul loc și acest lucru se resimte în toate planurile vieții tale. În momentul de față știi cu exactitate care îți sunt prioritățile. Nu mai faci acțiuni de ochii lumii și nu mai ”cerșești” ca altădată aprecierea sau recunoașterea celor din jur.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 26 septembrie 2019

Pe parcursul acestei zile emoțiile puternice este posibil să te inducă în eroare. Dacă nu vei fi sigură pe alegerile pe care le vei face, vei avea posibilitatea de a renunța la anumite compromisuri. La birou nu trebuie să acționezi forțat deoarece ești conștientă că tot ceea ce faci este validat de cei care contează.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 26 septembrie 2019

Disconfortul emoțional pe care îl resimți astăzi te forțează să faci lucruri fără noimă. Încă aștepți. Încă aștepți în liniște și neliniște ca o persoană importantă pentru tine să te observe. Este posibil ca această așteptare să fie de fapt procesul tău de vindecare emoțională în urma dezmăgirilor trăite.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 26 septembrie 2019

Statornicia la care visezi dintotdeauna este departe de a se împlini. Deși poate nu te recunoști în acest tip de comportament, tu alegi de fapt o viață plină de adrenalină și riscuri. Persoana iubită este o fire duală, dar știi că în orice context te poți baza pe ea.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 26 septembrie 2019

Ai o viață socială intensă și continui să participi la diverse evenimente de networking. Alegi să faci asta, deși membrii familiei îți reproșează că nu mai ești prezentă în mijlocul lor. Pentru tine, în această perioadă dificilă a vieții, asta este reconfortant să faci, să cunoști oameni noi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 26 septembrie 2019

Este important să găsești un echilibru între a face ceea ce îți place și a avea grijă de sănătatea ta. În după-amiaza acestei zile ai posibilitatea să aduci o mare schimbare în modul de gândire a colegilor și vei pune toată pasiunea în procesul de comunicare a ideilor pe care le ai.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 26 septembrie 2019

Activitatea de la birou te solicită din punct de vedere intelectual. Acest lucru te atrage foarte mult, dar te și epuizează psihic. Lipsa de energie se ”concretizează” prin nevoia de a te odihni mai mult și de a face parte tot mai rar din orice context social. 
Articole astro