Horoscopul zilei de 26 septembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 26 septembrie 2018

Ai o viață socială intensă și continui să participi la diverse evenimente de networking. Alegi să faci asta, deși membrii familiei îți reproșează că îi neglijezi în mod intenționat. Pentru tine, a intra în contact cu oameni diverși este o nevoie la care nu îți vei dori niciodată să renunți.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 26 septembrie 2018

Activitatea de la birou te solicită din punct de vedere intelectual. Acest lucru te atrage foarte mult, dar te și epuizează psihic. Este important să găsești un echilibru între a face ceea ce îți place și a avea grijă de sănătatea ta. Mult prea multe ore petrecute în fața calculatorului cu siguranță au efecte adverse.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 26 septembrie 2018

Fii atentă la semnalele pe care ți le transmite organismul! Este posibil să suferi de alergii, iar simptomele, în cazul tău, se accentuează atunci cand ești foarte stresată. Deși susții că reușești să menții un echilibru între viața personală și carieră, sunt aspecte pe care le pierzi din vedere.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 26 septembrie 2018

Toate gândurile care îți traversează mintea aduc energie negativă în viața ta. Nesiguranța în raport cu tot ceea ce reprezintă propria persoană te face să acționezi stupid. În plan profesional stagnezi tocmai din cauza acestei atitudini în raport cu tot ceea ce se întâmplă în jur.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 26 septembrie 2018

A devenit o urgență să reușești să te detașezi emoțional de o anumită persoană. Deși simți cum acțiunile acesteia te consumă mult prea mult, parcă nu ai control asupra propriilor trăiri. Ajungi chiar să trăiești prin prisma experiențelor ei de viață.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 26 septembrie 2018

Cu o Lună destul de activă în zodia ta, pe parcursul acestei zile vei scoate la suprafață acele părți sensibile ale personalității tale. Un singur comentariu venit din partea persoanei nepotrivite poate naște în tine o avalanșă drastică de emoții negative și repulsie.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 26 septembrie 2018

Comunicarea de care ai parte în relație nu te ajută să descoperi ceea ce simte partenerul în raport cu anumite aspecte. Poate nici tu nu ești o atât de bună ascultătoare precum pretinzi. Cu toate astea, astăzi te decizi să preiei inițiativa și să deschizi acest subiect cu cel vizat.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 26 septembrie 2018

Astăzi îți focusezi toată energia spre îndeplinirea promisiunilor făcute pentru anumite persoane. Energia ți se risipește și tu ajungi să trăiești din nou în umbra acestor acțiuni. Nimic din ceea ce faci nu este prea valoros pentru persoanele din jur. Trebuie să accepți acest lucru pentru a putea fi în armonie cu propria persoană.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 26 septembrie 2018

Astăzi este important să dai curs acelei energii care te ajută să fii un om mai bun. Ai nevoie să te încrezi în capacitatea ta de a face bine celor din jur pentru a putea ajunge la un echilibru emoțional autentic. Încearcă să îți definești obiective realiste în raport cu tot ceea ce te vizează.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 26 septembrie 2018

Nu te mai oglindi în acțiunile altora! Nimeni din jur nu te poate defini pe tine ca persoană. Chiar dacă prejudecățile sunt multe, trebuie să te pui întotdeauna pe primul loc. Odată ce vei ajunge la armonie în raport cu propria persoană, vei reuși să oferi armonie și celor din jur.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 26 septembrie 2018

Prezența destul de activă a lui Jupiter te face vulnerabilă în fața dramelor celor din jur. Din ce în ce mai mult ajungi parcă să trăiești viețile altora. Taskurile de care ești responsabilă la birou te scot din zona de confort, dar te și ajută destul de mult să îți testezi limitele.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 26 septembrie 2018

A pune bariere în raport cu cei din jur este o modalitate de a te respecta. Atunci când vine vorba de anumite relații care au o mare rezonanță emoțională pentru tine, te neglijezi. Mijlocul acestei săptămâni te găsește într-o stare apatică și destul de retrasă din mediul social.
Articole astro