Horoscopul zilei de 26 octombrie 2023

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 26 octombrie 2023

A pune bariere în raport cu cei din jur este o modalitate de a te respecta și iubi. Atunci când vine vorba de anumite relații care au o mare rezonanță emoțională pentru tine, te neglijezi. Finele acesta de săptămână te găsește într-o stare apatică și destul de retrasă din mediul social.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 26 octombrie 2023

Atunci când te afli în mijlocul unor situaţii tensionate, ai nevoie de mai multe informaţii pentru a reuşi să găseşti rezolvarea cea mai rapidă. Niciodată nu faci lucrurile pe ultima sută de metri. Timpul, pentru tine, este cel mai de preț aliat, mai ales atunci când știi că totul în jurul tău este imprevizibil.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 26 octombrie 2023

Vorbele spuse la furie pot deveni inamicul tău în ceea ce privește viața personală. Intriga din plan profesional va fi cea care va influența cel mai bun în căutarea unui nou loc de muncă. Nu vrei să faci un job doar pentru bani pentru că știi că pentru tine aspectul financiar nu este suficient. Ai nevoie și de un altfel de sens.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 26 octombrie 2023

Îți place să afli secretele altora și chiar sunt momente în care ajungi să trăiești la nivel somantic experiențele altora. Aici este vorba despre o problemă de identitate personală. Lucrurile nu sunt ușor de înțeles fără un ajutor de specialitate. Cu toate astea, trebuie să nu îți pierzi încrederea în sine.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 26 octombrie 2023

Chiar dacă nu înțelegi comportamentul partenerului de viață, nu vei încerca să forțezi nimic. Răspunsurile vor veni către tine la momentul oportun. Jupiter va fi foarte expresiv pe parcursul întregii zile, mai ales în acele momente când confuzia pare sa îți invadeze simțurile și gândurile.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 26 octombrie 2023

Atunci când vine vorba să alegi între carieră și viața ta familie, pentru tine cea dintâi este prioritară. A face ceea ce îți place cu adevărat este împlinirea ta cea mai importantă. Astrele te îndeamnă să ieși mai mult din zona de confort deoarece acolo, ”afară”, sunt multe oportunități care te așteaptă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 26 octombrie 2023

Uneori trebui să iei decizii dureroase, în pofida lucrurilor pe care ți le dorești de fapt să se întâmple. Această zi ar trebui să fie caracterizată de armonie, căldură și apropiere, însă pentru tine lucrurile vor sta diferit. Te îndepărtezi cu bună știință de toți cei dragi deoarece ai nevoie de momente cu tine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 26 octombrie 2023

Ai o viață socială intensă și continui să participi la diverse evenimente de networking. Alegi să faci asta, deși membrii familiei îți reproșează că nu mai ești prezentă în mijlocul lor. Pentru tine, în această perioadă dificilă a vieții, asta este reconfortant să faci lucruri noi, să te implici în proiecte antrenante, să cunoști oameni noi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 26 octombrie 2023

Lucrurile decurg surprinzător de bine pentru tine. Îți dai seama cât de mult s-a schimbat starea ta de spirit în ultima perioadă. Tot ceea ce urmează să trăiești în plan sentimental se anunţă a fi fabulos. Ai nevoie să te ”debarasezi” de tensiunea psihică pe care o resimți și vei face asta cu orice persoană care îți iese în cale.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 26 octombrie 2023

Disonanța astrală din această perioadă aduce o stare de panică în viața ta romantică. Ți-e greu să-ți exteriorizezi sentimentele și să vorbești despre propriile nevoi. Prin urmare nu reușești să ai parte de o conexiune emoțională reală cu partenerul de viață. Acest lucru te frustrează destul de mult.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 26 octombrie 2023

Treci în fracțiuni de secundă de la un gând la altul, de la o stare de spirit la alta, de la o rezoluție la alta. Nu crezi în clișee, dar consideri că unele dintre ele îți oferă ”spațiul” necesar pentru a integra anumite experiențe. Este inutil să insiști asupra unor lucruri care nu vor lua niciodată forma emoțională pe care ți-o dorești. Oare este mai bine să renunți? Este asta o soluție?

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 26 octombrie 2023

Încrederea în sine și firea carismatică te fac să fii de invidiat, mai ales de persoanele care trăiesc vulnerabilitate în raport cu tine. Persoane care nu știu nimic despre tine se lasă conduse de aparențe în ceea ce te privește. Atunci când vine vorba de relațiile importante este posibil să îți dorești să afli constant ceea ce gândesc ceilalți în raport cu tine.
Articole astro