Horoscopul zilei de 26 octombrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 26 octombrie 2021

Această perioadă este potrivită pentru a aduce relația personală pe linia de plutire. Confruntările, tensiunea acumulată și lipsa de timp petrecut alături de partener, v-a adus într-un punct critic. Jupiter, gardianul tău astral, te va acompania pe orice drum alegi să pășești.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 26 octombrie 2021

Astrele te îndeamnă să ieși mai mult din zona de confort deoarece acolo, ”afară”, sunt multe oportunități care te așteaptă. ”Puterea” pe care consideri că o deții asupra anumitor persoane te face să devii implacabilă atunci când le expui punctul tău de vedere.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 26 octombrie 2021

Lipsa de obiectivitate te poate pune în situația de a avea dificultăți din punct de vedere sentimental. Natura ta foarte schimbătoare îți va afecta relația. Chiar dacă provocările de care ai parte te solicită psihic și emoțional, acestea aduc schimbarea în viața ta.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 26 octombrie 2021

Întoarcerea privirii către experiențele din trecut te face să îți dai seama că ești pregătită pentru orice tip de provocare. Indiferent de modul în care ți se prezintă lucrurile, știi că ai toate instrumentele necesare pentru a avea succes în orice plan al vieții.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 26 octombrie 2021

Ceea ce prezinți tu în plan online, nu este ceea ce te definește de fapt. Masca pe care alegi să o porți acolo nu ți se potrivește. De fapt, sunt momente în care cei din jur nu te mai recunosc în niciun mediu. Este important să fii mai autentică.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 26 octombrie 2021

Cu un Saturn destul de activ în zodia ta, pe parcursul acestei zile vei scoate la suprafață acele părți sensibile ale personalității tale. Un singur comentariu venit din partea persoanei nepotrivite poate naște în tine o serie de emoții intense. Alege să rămâi cu ele. Vorbesc despre tine.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 26 octombrie 2021

Atunci când vine vorba de anumite relații care au o mare rezonanță emoțională pentru tine, te neglijezi. Dinamica de la birou te ajută să ai încredere în tine și să preiei inițiativa, fără teamă. Prieteniile sunt pentru tine cel mai de încredere spațiu de conexiune emoțională.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 26 octombrie 2021

Nu te mai oglindi în acțiunile altora! Nimeni din jur nu te poate defini pe tine ca persoană. Chiar dacă prejudecățile sunt multe, trebuie să te pui întotdeauna pe primul loc. Odată ce vei ajunge la armonie în raport cu propria persoană, vei reuși să oferi armonie și celor din jur.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 26 octombrie 2021

Ești mereu dispusă să faci tot felul de compromisuri, chiar dacă ești conștientă că de cele mai multe ori acestea îți vor aduce doar dezamăgiri. Tu îți iei energia din relațiile cu cei din jur. Știi asta despre tine. Trebuie însă să te protejezi mai mult.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 26 octombrie 2021

Este de preferat ca pentru această zi să alegi odihna, chiar dacă simți că ai nevoie și de interacțiune socială. Energia pe care o ”absorbi” de la cei din jur te dezechilibrează destul de mult. Uneori nu ai la îndemână ”uneltele” necesare pentru a-ți regăsi punctul de echilibru.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 26 octombrie 2021

Ai senzația că orice demers ai face, totul în jurul tău stagnează. Incapacitatea și starea de frustrare pe care le resimți în aceste zile este posibil să încline balanța în defavoarea ta. Atunci când vine vorba de ajutorul pe care ești dispusă să îl oferi celor din jur, acesta este necondiționat.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 26 octombrie 2021

Începi să faci lucruri pentru sine, iar acest lucru îți oferă confort psihic. Fii atentă la semnalele pe care ți le transmite organismul! Este posibil să suferi de diverse alergii, iar acest lucru se accentuează atunci când stresul este parte constantă din viața ta.
Articole astro