Horoscopul zilei de 26 octombrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 26 octombrie 2020

Tot ceea ce trăiești te ajută să descoperi lucruri noi despre tine. Acest proces nu te poate ajuta decât să te dezvolți într-un mod armonios din punct de vedere personal. În plan profesional, evită situațiile confuze care te forțează să îți explici în amănunt comportamentul.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 26 octombrie 2020

Atunci când există contradicție între acțiunile tale și între ceea ce simți, observi că îți este greu să ajungi la echilibru. În anumite situații de cumpănă în care te vei afla este indicat să te lași condusă de intuiție. Este posibil ca aceasta să te direcționeze către drumul corect.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 26 octombrie 2020

Tot ceea ce vei întreprinde astăzi va avea un scop bine definit. Atunci când vine vorba de relațiile cu cei din jur, constați cu tristețe că încă îți este dificil să te detașezi de anumite persoane. Adopți un comportament pasiv-agresiv și asta îi va răni pe cei din jur.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 26 octombrie 2020

Partenerul are astăzi o dispoziție conflictuală. O discuție în contradictoriu este total inportună având în vedere legătura deja fragilă care există între voi. Dacă alegi să petreci timpul singură, o vei face pentru binele propriu. Deși nimeni nu înțelege decizia ta, toți o respectă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 26 octombrie 2020

Vorbele tale sunt lipsite de esență, mai ales atunci când acestea se opun propriilor acțiuni. Te lansezi în tot felul de susțineri ale ideilor pe care le ai încât uiți faptul că exuberanța ta poate crea disconfort celor din jur. Din păcate, stagnezi destul de mult la capitolul ”proiecte personale”.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 26 octombrie 2020

Ești dispusă mai degrabă să faci compromisuri decât să alegi calea competiției. Din păcate, nu ai energia necesară pentru a te implica în prea multe activități sociale și oricum îți dorești să petreci mai mult timp cu familia. Ai nevoie de căldura pe care o găsești doar în căminul de acasă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 26 octombrie 2020

Te simți mult mai atrasă de idea de familie decât de obicei. Mai ales în prima parte a zilei, te gândești la căminul tău și la rezolvarea problemelor familiale care te-au afectat în ultima perioadă. Este posibil să ai parte de o discuție serioasă și sinceră cu partenerul tău.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 26 octombrie 2020

Ai o viață socială intensă și continui să participi la diverse evenimente de networking, chiar dacă se desfășoară în online. Alegi să faci asta, deși membrii familiei îți reproșează că îi neglijezi în mod intenționat. Deși ai o dispoziție psihică de invidiat, fii atentă la semnalele pe care ți le transmite organismul! 

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 26 octombrie 2020

Ai senzația că cei din jur sunt mereu la dispoziția ta. Acest fapt te face să fii destul de arogantă. Pui nevoile tale mereu pe primul loc. Mercur-Neptun, această diadă energetică, te va face astăzi să fii mult prea discordantă în acțiuni.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 26 octombrie 2020

Slăbită psihic, reacțiile pe care le ai astăzi îți ușurează încercările în a-ți păstra natura impulsivă sub control. În ciuda dorinței de a-ți depăși timiditatea, nu reușești să-ți exprimi sentimentele. Într-o relație, comportamentul distant îl îngrijorează pe partener.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 26 octombrie 2020

Te simți răvășită din punct de vedere psihic, dar eziți să ceri ajutorul. Ai încredere în propriile forțe și limite și le lași să te ghideze. A învăța să delegi sarcini, acasă sau la birou, îți va oferi mai mult timp pentru propria persoană, timp pe care îl vei putea petrece exact așa cum îți dorești.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 26 octombrie 2020

O întâmplare ciudată și destul de tensionată îți atrage atentia și te face să te gândești mai mult la familia și prietenii tăi. Vezi în jurul tău persoane superficiale care nu știu să aprecieze ceea ce au. Această realitate se pare că te sperie mai mult ca niciodată.
Articole astro