Horoscopul zilei de 26 octombrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 26 octombrie 2019

Astăzi o să fii forțată de împrejurimi să faci cheltuieli care nu sunt necesare. Deși știi să recunoști cu exactitate ceea ce simți, acest lucru nu te ajută mereu în situațiile de criză. Ești obișnuită să te lupți cu obstacolele care îți ies în cale. Cu toate astea, sunt situații care te prind nepregătită.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 26 octombrie 2019

Nu se pune problema să ți se spună ce să faci deoarece niciodată nu joci dupa regulile făcute de altcineva. Într-o relație, spre surprinderea ta, lucrurile iau o turnură pozitivă. Este un moment decisiv în viața ta personală. Atunci când trebuie să alegi dintre tine și cei din jur, te pui mereu pe primul plan.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 26 octombrie 2019

Dacă te simți nesigură cu privire la anumiți pași pe care trebuie să îi faci, trebuie doar să ai răbdare. Îți place agitația de care ai parte zi de zi. Nu ești o fire statică și nu integrezi cu ușurință în viața ta ideea de rutină. Astăzi, orice te scoate din zona de confort ajunge să îți ofere o lecție de viață.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 26 octombrie 2019

Nu te mai oglindi în acțiunile altora! Nimeni din jur nu te poate defini pe tine ca persoană. Chiar dacă prejudecățile sunt multe, trebuie să te pui întotdeauna pe primul loc. Odată ce vei ajunge la armonie în raport cu propria persoană, vei reuși să oferi armonie și celor din jur.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 26 octombrie 2019

Atunci când vine vorba de anumite relații care au o mare rezonanță emoțională pentru tine, te neglijezi. Ești mereu dispusă să faci tot felul de compromisuri, chiar dacă ești conștientă că de cele mai multe ori acestea îți vor aduce doar dezamăgiri.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 26 octombrie 2019

Sfârșitul acestei săptămâni te găsește într-o stare apatică și destul de retrasă din mediul social. Oboseala psihică pe care o resimți în în această perioadă nu pare a putea fi atenuată cu niciun remediu medicamentos. Din păcate, nu ai timp pentru a te focusa pe propriile nevoie.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 26 octombrie 2019

Este un moment decisiv în viața ta. Anvergura evenimentelor de care ai parte în plan personal te pun in situația de a lua o decizie importantă. Atunci când simți că ai nevoie de o pauză, este important să îți asculți intuiția. Retragerea din mijlocul acțiunii este benefică fiecăruia dintre noi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 26 octombrie 2019

Timpul, pentru tine, este cel mai de preț aliat. Indiferent de ceea ce simți astăzi, nu vei alege să te pui pe locul secund. Viața îți este animată de tot felul de situații complexe. Ești mereu în alertă și pe fugă. Râmâi dezinteresată și superficială într-o relație de prietenie care a însemnat mult pentru tine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 26 octombrie 2019

Deși viața profesională este solicitantă în această perioadă, reușești să găsești un echilibru în raport cu relația personală. Acest lucru îți oferă confort psihic și te ajută să proiectezi noi obiective. Atunci când cei din jur au tendința de a te critica, preferi să dai un pas înapoi pentru a nu ”le sta în cale”.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 26 octombrie 2019

Demersurile pe care le faci în plan profesional te ajută să îți definești drumul în ceea ce privește cariera. Atunci când ai nevoie de afecțiune sau de sprijin necondiționat, ai încredere în anumite persoane din viața ta în raport cu care simți că nu vei putea fi dezamăgită.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 26 octombrie 2019

Chiar dacă de obicei ți-e ușor să-ți ierți jumătatea, este foarte posibil ca starea de confuzie pe care o trăiești să nu îți mai permită să faci asta. Nimic nu îți merge astăzi conform planului. Modul în care ajungi să pui problema atunci când te afli în situații limită, te ajută să te ferești de interiorizarea sentimentului de învinovățire.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 26 octombrie 2019

Adaptându-te unei tranziții destul de fragile, realizezi că ai niste calități de care nu erai conștientă. Acestea te ajută să faci față provocărilor. Într-o relație, spre surprinderea ta, lucrurile iau o turnură pozitivă. Este un moment decisiv în viața ta.
Articole astro