Horoscopul zilei de 26 octombrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 26 octombrie 2018

Demersurile pe care le faci în plan profesional te ajută să îți definești drumul în ceea ce privește cariera. Atunci când ai nevoie de afecțiune sau de sprijin necondiționat, ai încredere în anumite persoane din viața ta în raport cu care simți că nu vei putea fi dezamăgită.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 26 octombrie 2018

Deși viața profesională este solicitantă în această perioadă, reușești să găsești un echilibru în raport cu relația personală. Acest lucru îți oferă confort psihic și te ajută să proiectezi noi obiective. Atunci când cei din jur au tendința de a te critica, preferi să dai un pas înapoi pentru a nu ”le sta în cale”.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 26 octombrie 2018

Indiferent de postura emoțională pe care o adopți în raport cu anumite persoane, tu rămâi fidelă propriilor sentimente. Chiar și atunci când știi că o astfel de atitudine îți dăunează, nu reușești să schimbi ”macazul”. Consideri că autenticitatea fiecăruia dintre noi constă tocmai în această capacitate de a ne asculta inima.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 26 octombrie 2018

Deși îți dorești să descoperi cât mai multe aspecte despre viața ta interioară și mecanismele de apărare pe care ți le-ai dezvoltat în timp, este important totuși să nu grăbești procesul de introspecție. Atunci când resimți prea acut dezamăgirea creată de anumite persoane, încearcă să te focusezi pe scopul tău real în această lume.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 26 octombrie 2018

În perioada asta vei avea o stare de spirit extrem de jovială și de pozitivă. Prezenţa ta încântătoare va atrage atenţia celor din jur. Renunți la capriciile de altădată și ești mult mai deschisă către compromis. Acest lucru îi ajută pe ceilalți să descopere altă parte a personalității tale.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 26 octombrie 2018

Problemele financiare îți dau din nou bătăi de cap. Faci destul de multe cheltuieli inutile. Atitudinea ta nonșalantă în raport cu acest aspect îl irită pe partener. La birou încearcă să rămâi focusată pe obiectivele importante. Acestea pot face diferența în ceea ce privește viața ta profesională.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 26 octombrie 2018

Nu se pune problema să ți se spună ce să faci deoarece niciodată nu joci dupa regulile făcute de altcineva. Într-o relație, spre surprinderea ta, lucrurile iau o turnură pozitivă. Este un moment decisiv în viața ta personală. Atunci când trebuie să alegi dintre tine și cei din jur, te pui mereu pe primul plan.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 26 octombrie 2018

În ciuda dorinței de a-ți depăși timiditatea, nu reușești să-ți exprimi sentimentele. Într-o relație, comportamentul distant îl surprinde pe partener, chiar dacă știe că nu trebuie să se îngrijoreze cu privire la acest lucru. Mintea îți este tot mai agitată și nu reușești să te odihnești deloc bine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 26 octombrie 2018

Te simți foarte rigidă atunci când comunici cu cei din jur. Îți dai seama că de cele mai multe ori ai tendința să acționezi impulsiv sau irațional. Chiar dacă găsești înțelegere la persoanele care te cunosc cu adevărat, sunt mulți cei care te vor judeca destul de dur.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 26 octombrie 2018

Esti invadată de dubii și de griji. Ai pierdut cu totul controlul asupra propriei vieți. Ești terifiată doar gândindu-te la posibilitatea ca anumite lucruri să devină realitate. Deși anxietatea aceasta este cât se poate de reală, nu îți dai seama care este totuși sursa ei.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 26 octombrie 2018

În relația personală, nu vei reuși întotdeauna să adopți o tactică care să se potrivească cu așteptările pe care le ai de la cel de lângă tine. Astăzi reușești să creezi haos în cadrul activității de la birou. Nimic și nimeni nu îți este pe plac. Trebuie să accepți și alte puncte de vedere, indiferent de cât de stupide ți se par.  

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 26 octombrie 2018

Starea de bine pe care o resimți astăzi te ajută mult în tot ceea ce faci. Nimic nu este mai presus pentru tine decât confortul emoțional pe care îl trăiești în familie. Dedicarea pe care le-o oferi celor dragi ți se întoarce înzecit. În ceea ce privește cariera, te organizezi eficient pentru a finaliza la timp tot ceea ce ți-ai propus.
Articole astro