Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 26 noiembrie 2021

Într-o relație, spre surprinderea ta, lucrurile iau o turnură pozitivă. Este un moment decisiv în viața ta personală, chiar dacă este posibil să nu fii pregătită din punct de vedere emoțional pentru ceea ce urmează să trăiești. Această zi este perfectă pentru timp de calitate petrecut în familie.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 26 noiembrie 2021

O persoană pe care o vei cunoaște de curând va încerca să îți monopolizeze întreaga viața. Atunci când îți îndrepți privirea spre sine, nu poți să mai negi faptul că treci printr-un episod depresiv. Multe simptome nu sunt de neglijat, mai ales că de la o zi la alta pari a fi tot mai lipsită de dorința de a ieși la liman.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 26 noiembrie 2021

Odată cu activitatea mai intensă a lui Jupiter, orizonturile tale profesionale s-au extins foarte mult. În acest punct al carierei este nevoie să fii mereu cu mâna ridicată pentru a prelua inițiativa. Te gândești să faci o călătorie de schimb de experiență deoarece ai nevoie de extinderea propriei viziuni.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 26 noiembrie 2021

Chiar dacă nu înțelegi comportamentul partenerului de viață, nu vei încerca să forțezi nimic. Răspunsurile vor veni către tine la momentul oportun. Jupiter va fi foarte expresiv pe parcursul întregii zile, mai ales în acele momente când confuzia pare sa îți invadeze simțurile.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 26 noiembrie 2021

Majoritatea oamenilor de care te atașezi, vin și pleacă din viața ta fără nicio explicație. Te simți descumpănită în fața acestui incontestabil adevăr. Ești conștientă mai mult decât oricând că piedicile pe care încearcă unii să ți le pună sunt doar provocări pentru tine.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 26 noiembrie 2021

În circumstanțe normale, această zi ar trebui să fie una satisfăcătoare pentru tine. Cu toate astea, problemele complicate de care ai parte te vor face să îți epuizezi întru totul resursele psihice. Nimic nu este ușor de obținut, știi asta, dar trebuie să rămâi încrezătoare.  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 26 noiembrie 2021

Sunt situații a căror esență ajungi să o înțelegi după mult timp ce acestea au loc. Chiar dacă îți este dificil să te lași dusă de val, o atitudine mai lejeră în raport cu tot ce este în jur te poate ajuta să dai un nou sens propriei vieți. La birou termini săptămâna cu o dispoziție plină de vitalitate.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 26 noiembrie 2021

Îți dorești ca cei din jur să nu își mai proiecteze asupra ta, propriile frustrări sau neajunsuri emoționale. Această simplă cerință duce de multe ori la conflicte, mai ales spre mijlocul zilei, dar vei reuși totuși să îți temperezi iritarea. Nu are sens să îți consumi energia psihică în această manieră.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 26 noiembrie 2021

Persoana iubită este întotdeauna alături de tine, necondiționat și în mod firesc. Nimeni nu este obligat să agreeze atitudinea ta de superioritate. Intrigile fac parte din ”meniul” acestei zile pentru că și tu te duci foarte mult spre această zonă conflictuală.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 26 noiembrie 2021

Nu te mai oglindi în acțiunile altora! Nimeni din jur nu te poate defini pe tine ca persoană. Chiar dacă prejudecățile sunt multe, trebuie să te pui întotdeauna pe primul loc. Odată ce vei ajunge la armonie în raport cu propria persoană, vei reuși să oferi armonie și celor din jur.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 26 noiembrie 2021

”Puterea” pe care consideri că o deții asupra anumitor persoane te face să devii implacabilă atunci când le expui punctul tău de vedere. Această idee complet eronată despre ceea ce înseamnă de fapt o relație de prietenie te va aduce tot mai aproape de a rămâne singură sau înconjurată doar de oameni superficiali.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 26 noiembrie 2021

Dacă nu ai suficient timp pentru a te ”ocupa” și de relațiile importante din viața ta, încearcă măcar să te înconjori în orice împrejurare de persoane care pot aduce un plus de valoare în viața ta. Dacă alegi totuși să petreci mai mult timp singură, acceptă faptul că și timpul cu sine este valoros.
Articole astro