Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 26 noiembrie 2020

Chiar dacă nu înțelegi comportamentul partenerului de viață, nu vei încerca să forțezi nimic. Mizezi pe ideea că răspunsurile vor veni către tine la momentul oportun. Astrele vor fi foarte ”expresive” pe parcursul întregii zile, mai ales în acele momente când confuzia pare sa îți invadeze rațiunea.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 26 noiembrie 2020

Statornicia la care visezi dintotdeauna este departe de a se împlini. Deși poate nu te recunoști în acest tip de comportament, tu alegi de fapt o viață plină de adrenalină și riscuri. Persoana iubită este o fire duală, dar știi că în orice context te poți baza pe ea.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 26 noiembrie 2020

În ciuda dorinței de a-ți depăși timiditatea, nu reușești să-ți exprimi sentimentele. Într-o relație, comportamentul distant îl surprinde pe partener, chiar dacă știe că nu trebuie să se îngrijoreze cu privire la acest lucru. Mintea îți este tot mai agitată și nu reușești să te odihnești deloc bine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 26 noiembrie 2020

Dificultățile financiare nu îți mai permit să faci lucruri pentru sufletul tău. Ești nevoită să faci din nou destul de multe compromisuri în acest sens, dar te amăgești cu gândul că viața îți va oferi la un moment dat răspusurile de care ai nevoie pentru a putea integra tot ceea ce ți se întâmplă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 26 noiembrie 2020

Activitatea de la birou te solicită din punct de vedere intelectual. Acest lucru te atrage foarte mult, dar te și epuizează psihic. Lipsa de energie se ”concretizează” prin nevoia de a te odihni mai mult și de a face parte tot mai rar din orice context social. 

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 26 noiembrie 2020

Demersurile pe care le faci în plan profesional te ajută să îți definești drumul în ceea ce privește cariera. Atunci când ai nevoie de afecțiune sau de sprijin necondiționat, ai încredere în anumite persoane din viața ta în raport cu care simți că nu vei putea fi dezamăgită.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 26 noiembrie 2020

A devenit o ”urgență” să reușești să te detașezi emoțional de o anumită persoană. Deși simți cum acțiunile acesteia te consumă mult prea mult, parcă nu ai control asupra propriilor trăiri. Ajungi chiar să trăiești prin prisma experiențelor ei de viață.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 26 noiembrie 2020

O persoană pe care o vei cunoaște de curând va încerca să îți monopolizeze întreaga viața. Atunci când îți îndrepți privirea spre sine, nu poți să mai negi faptul că treci printr-un episod depresiv. Multe simptome nu sunt de neglijat, mai ales că de la o zi la alta pari a fi tot mai lipsită de dorința de a ieși la liman.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 26 noiembrie 2020

Încrederea în sine și firea carismatică te fac să fii de invidiat. Persoane care nu știu nimic despre tine se lasă conduse de aparențe în ceea ce te privește. Atunci când vine vorba de relațiile importante din viața ta, este posibil să îți dorești să afli constant ceea ce gândesc ceilalți în raport cu tine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 26 noiembrie 2020

Creativitatea de care dai dovadă astăzi te va feri de diverse contexte nefericite. În plan personal, emoțiile puternice este posibil să te inducă în eroare. Dacă nu vei fi sigură pe alegerile pe care le vei face, vei avea posibilitatea de a renunța la anumite compromisuri.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 26 noiembrie 2020

Întoarcerea privirii către experiențele din trecut te fac să îți dai seama că ești pregătită pentru orice tip de provocare. Indiferent de modul în care ți se prezintă lucrurile, știi că ai toate instrumentele necesare pentru a avea succes în orice plan al vieții.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 26 noiembrie 2020

Degajarea cu care abordezi fiecare situație cu care te confrunți te-a ajutat enorm să ajungi la un echilibru emoțional autentic. Eviți să te mai ascunzi în spatele prejudecăților. Această zi de joi se află sub amprenta energetică a lui Saturn. Toate lucrurile se vor derula către un anumit sens.
Articole astro