Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 26 noiembrie 2019

Lasă-te condusă de pasiunile pe care le ai! Totul în jurul tău pare ”să joace” după indicațiile tale. Nimic din ceea ce întreprinzi nu ajunge să fie un eșec pentru tine. Treci printr-o perioadă extraordinară din punct de vedere profesional. În sfârșit se văd rezultatele muncii tale.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 26 noiembrie 2019

Este posibil ca răspunsurile pe care le afli astăzi în raport cu anunite întrebări să nu fie compatibile cu ceea ce îți doreai să ajungi să trăiești. Nevoia de a pleca într-o mică vacanță pare să fie din ce în ce mai mare, mai ales având în vedere situațiile dramatice prin care treci.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 26 noiembrie 2019

Degajarea cu care abordezi fiecare situație cu care te confrunți te-a ajutat enorm să ajungi la un echilibru emoțional autentic. Viața îți este animată de tot felul de situații complexe. Ești mereu în alertă și pe fugă. Statornicia la care visezi este departe de a se împlini.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 26 noiembrie 2019

De multe ori parcă nu ai capacitatea necesară pentru a discerne ceea ce înseamnă cu adevărat pentru tine anumite relații din viața ta. Îți este dificil să ”colectezi” ceea ce este mai bun din fiecare pentru a ajunge tu însuți la un anumit echilibru interior.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 26 noiembrie 2019

Statutul profesional sau financiar al celor din jur nu contează pentru tine. Pentru tine valorile morale sunt cele care primează întotdeauna. Dacă ești singură și vei fi invitată la un eveniment social, vei fi remarcată de pretendenți cu personalități total diferite.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 26 noiembrie 2019

Atunci când îți îndrepți privirea spre sine, nu poți să mai negi faptul că treci printr-un episod depresiv. Multe simptome nu sunt de neglijat, mai ales că de la o zi la alta pari a fi tot mai lipsită de dorința de a ieși la liman. Nu vrei să vorbești despre propriile emoții deoarece nu reușești să le integrezi cu adevărat în viața ta.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 26 noiembrie 2019

Destăinui lucruri importante despre tine și nu te gândești la consecințele acestui comportament. Cel mai probabil vor fi persoane care nu îți vor respecta vulnerabilitatea. O persoană pe care o vei cunoaște pe parcursul acestei zile va încerca să îți monopolizeze întreaga viața.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 26 noiembrie 2019

Nu faci din propria nevoie o ”lege” care se poate aplica tuturor celor cu care interacționezi. La birou, acțiunile sigure și precise pe care le faci stârnesc curiozitatea și intriga celorlați colegi. De multe ori simți că nu mai ai control asupra propriei vieți.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 26 noiembrie 2019

Natura este întotdeauna ca un energizant pentru tine și te ajută să îți menții vitalitatea la cote maxime. Chiar dacă de multe ori nu înțelegi comportamentul partenerului de viață, nu vei încerca să forțezi nimic. Răspunsurile vor veni către tine la momentul oportun. 

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 26 noiembrie 2019

Încrederea în sine și firea carismatică te fac să fii de invidiat. Persoane care nu știu nimic despre tine se lasă conduse de aparențe în ceea ce te privește. Atunci când vine vorba de relațiile importante din viața ta, este posibil să îți dorești să afli constant ceea ce gândesc ceilalți în raport cu tine.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 26 noiembrie 2019

Este o linie foarte fină între a ține un secret și a da celor din jur senzația că ești intrusivă. Cu toate astea, alegi a doua variantă atunci când se află în joc reputația unei persoane dragi. Indiferent de modul în care alegi să faci lucrurile, cineva oricum va fi nemulțumit.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 26 noiembrie 2019

Cu o Lună destul de activă în zodia ta, astăzi vei scoate la suprafață acele părți sensibile ale personalității tale. Un singur comentariu venit din partea persoanei nepotrivite poate naște în tine o avalanșă drastică de emoții negative și repulsie.
Articole astro