Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 26 noiembrie 2018

Este un moment decisiv în viața ta. Anvergura evenimentelor de care ai parte în plan personal te pune in situația de a lua o decizie importantă. Atunci când simți că ai nevoie de o pauză, este important să îți asculți intuiția. Retragerea din mijlocul acțiunii este benefică fiecăruia dintre noi.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 26 noiembrie 2018

Ai o viață socială intensă și continui să participi la diverse evenimente de networking. Alegi să faci asta, deși membrii familiei îți reproșează că îi neglijezi în mod intenționat. Deși ai o dispoziție psihică de invidiat, fii atentă la semnalele pe care ți le transmite organismul! 

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 26 noiembrie 2018

Energia pe care o recepționezi astăzi de la astre te ajută să îți reechilibrezi starea interioară. Având în vedere că în ultima perioadă ai avut parte de multă instabilitate, pe toate planurile, este timpul să îți recapeți încrederea în sine și să faci lucrurile într-o altă manieră.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 26 noiembrie 2018

Degajarea cu care abordezi fiecare situație cu care te confrunți te-a ajutat enorm să ajungi la un echilibru emoțional autentic. Eviți să te mai ascunzi în spatele prejudecăților. Această zi de luni se află sub amprenta energetică a lui Saturn. Toate lucrurile se vor derula către un anumit sens.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 26 noiembrie 2018

Disconfortul emoțional pe care îl resimți astăzi te forțează să faci lucruri fără noimă. Chiar dacă susții că ești pregătită să faci față dezamăgirilor care apar, viața îți demonstrează contrariul. Încă ești ancorată în prejudecăți și trăiri care îți fac mult rău.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 26 noiembrie 2018

Deși susții că reușești să menții un echilibru între viața personală și carieră, sunt aspecte pe care le pierzi din vedere. Tot ceea ce se petrece astăzi este destul de tulburător pentru tine. Toate gândurile care îți traversează mintea aduc energie negativă în viața ta.  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 26 noiembrie 2018

În plan personal, adaptându-te unei tranziții destul de anevoioase, realizezi că ai niște calități de care nu erai conștientă. În sfârșit este clar și pentru tine cât de mult contează să investești în dezvoltarea personală. Într-o relație, spre surprinderea ta, lucrurile iau o turnură pozitivă.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 26 noiembrie 2018

Te simți mult mai atrasă de idea de familie decât de obicei. Mai ales în prima parte a zilei, te gândești la căminul tău și la rezolvarea problemelor familiale care te-au afectat în ultima perioadă. Este posibil să ai parte de o discuție serioasă și sinceră cu partenerul tău.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 26 noiembrie 2018

Singură, astăzi ești nevoită să îți dai planurile peste cap pentru a petrece mai mult timp în preajma persoanei față de care simți o atracție puternică. Compromisul se merită! Garantat! Lucrurile se întâmplă întotdeauna cu un anumit scop.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 26 noiembrie 2018

Sunt situații a căror esență ajungi să o înțelegi după mult timp ce acestea au loc. Chiar dacă îți este dificil să te lași dusă de val, o atitudine mai lejeră în raport cu tot ce este în jur te poate ajuta să dai un nou sens propriei vieți. La birou începi săptămâna cu o dispoziție plină de vitalitate.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 26 noiembrie 2018

Tot ceea ce trăiești te ajută să descoperi lucruri noi despre tine. Acest proces nu te poate ajuta decât să te dezvolți într-un mod armonios din punct de vedere personal. În plan profesional, evită situațiile confuze care te forțează să îți explici în amănunt comportamentul.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 26 noiembrie 2018

Creativitatea de care dai dovadă în această perioadă te va feri de diverse contexte nefericite. În plan personal, emoțiile puternice este posibil să te inducă în eroare. Dacă nu vei fi sigură pe alegerile pe care le vei face, vei avea posibilitatea de a renunța la anumite compromisuri.  
Articole astro