Horoscopul zilei de 26 martie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 26 martie 2022

A pune bariere în raport cu cei din jur este o modalitate de a te respecta. Atunci când vine vorba de anumite relații care au o mare rezonanță emoțională pentru tine, te neglijezi. Finele acestei săptămâni te găsește într-o stare apatică și destul de retrasă din mediul social.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 26 martie 2022

Astrele te îndeamnă să ieși mai mult din zona de confort deoarece acolo, ”afară”, sunt multe oportunități care te așteaptă. ”Puterea” pe care consideri că o deții asupra anumitor persoane te face să devii implacabilă atunci când le expui punctul tău de vedere.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 26 martie 2022

Energia pe care o recepționezi astăzi de la astre te ajută să îți reechilibrezi starea interioară. Având în vedere că în ultima perioadă ai avut parte de multă instabilitate, pe toate planurile, este timpul să îți recapeți încrederea în sine și să faci lucrurile într-o altă manieră.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 26 martie 2022

Această perioadă este potrivită pentru a aduce relația personală pe linia de plutire. Confruntările, tensiunea acumulată și lipsa de timp petrecut alături de partener, v-a adus într-un punct critic. Jupiter, gardianul tău astral, te va acompania pe orice drum alegi să pășești.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 26 martie 2022

Indiferent de modul în care ți se prezintă lucrurile, știi că ai toate instrumentele necesare pentru a avea succes în orice plan al vieții. Atunci când energia psihică nu este una creatoare, a rămâne puțin cu propria persoană îți poate oferi o nouă perspectivă a situației în care te afli.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 26 martie 2022

Într-o relație, spre surprinderea ta, lucrurile iau o turnură pozitivă. Este un moment decisiv în viața ta personală. Atunci când trebuie să alegi dintre tine și cei din jur, te pui mereu pe primul plan. Nu ești o fire statică și nu integrezi cu ușurință în viața ta ideea de rutină.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 26 martie 2022

Astăzi, orice te scoate din zona de confort ajunge să îți ofere o lecție de viață. Timpul, pentru tine, este cel mai de preț aliat. Chiar și atunci când simți o durere intensă, știi că toată vindecarea care va avea loc este parte din tine. Trebuie doar să ai răbdare!

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 26 martie 2022

Astăzi îți îndrepți atenția către tot ceea ce înseamnă material. Ai nevoie să te focusezi pe această parte din viața ta pentru a neutraliza dezamăgirile pe care le trăiești în plan personal. Este posibil ca aceasta să nu fie cea mai bună soluție, dar pentru moment, este singura pe care o ai la dispoziție.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 26 martie 2022

Natura este un energizant pentru tine și te ajută să îți menții vitalitatea la cote maxime. Provocările de care ai parte nu sunt acolo ca să te dezechilibreze, din contră. Indiferent de momentul în care te afli, este indicat ca alegerile pe care le ai să vizeze doar propriul confort emoțional.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 26 martie 2022

Nu te mai oglindi în acțiunile altora! Nimeni din jur nu te poate defini pe tine ca persoană. Chiar dacă prejudecățile sunt multe, trebuie să te pui întotdeauna pe primul loc. Odată ce vei ajunge la armonie în raport cu propria persoană, vei reuși să oferi armonie și celor din jur.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 26 martie 2022

Creativitatea de care dai dovadă astăzi te va feri de diverse contexte nefericite. În plan personal, emoțiile puternice este posibil să te inducă în eroare. Dacă nu vei fi sigură pe alegerile pe care le vei face, vei avea posibilitatea de a renunța la anumite compromisuri.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 26 martie 2022

Nu consideri că este cazul să fii implicată într-un conflict care nu te privește. Îți place să adopți o atitudine discretă, mai ales în ceea ce privește viața personală sau în raport cu ceea ce crezi despre lumea din jur. La birou te simți de multe ori neîndreptățită în raport cu acțiunile celor din jur.
Articole astro