Horoscopul zilei de 26 martie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 26 martie 2021

Statornicia la care visezi dintotdeauna este departe de a se împlini. Deși poate nu te recunoști în acest tip de comportament, tu alegi de fapt o viață plină de adrenalină și riscuri. Persoana iubită este o fire duală, dar știi că în orice context te poți baza pe ea.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 26 martie 2021

Ești dispusă mai degrabă să faci compromisuri decât să alegi calea competiției. Din păcate, nu ai energia necesară pentru a te implica în prea multe activități sociale și oricum îți dorești să petreci mai mult timp cu familia. Ai nevoie de căldura pe care o găsești doar în căminul de acasă.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 26 martie 2021

Energia pe care o recepționezi astăzi de la astre te ajută să îți reechilibrezi starea interioară. Având în vedere că în ultima perioadă ai avut parte de multă instabilitate, pe toate planurile, este timpul să îți recapeți încrederea în sine și să faci lucrurile într-o altă manieră.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 26 martie 2021

Trăiești un moment decisiv în viața personală. Din păcate, este posibil să nu fii pregătită din punct de vedere emoțional pentru ceea ce urmează să se întâmple. Indiferent de cât de mult ne poate ”zdruncina” schimbarea, trebuie să acceptăm că lucrurile pot lua uneori turnuri radicale.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 26 martie 2021

Disconfortul emoțional pe care îl resimți astăzi te forțează să faci lucruri fără noimă. Pe parcursul acestei zile, emoțiile puternice este posibil să te inducă în eroare. La birou nu trebuie să acționezi forțat deoarece ești conștientă că tot ceea ce faci este validat de cei care contează.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 26 martie 2021

Adaptându-te din mers unei tranziții destul de fragile, realizezi că ai niste calități de care nu erai conștientă. În sfârșit este clar și pentru tine cât de mult contează să investești în dezvoltarea personală. Într-o relație, spre surprinderea ta, lucrurile iau o turnură pozitivă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 26 martie 2021

A pune bariere în raport cu cei din jur este o modalitate de a te respecta. Atunci când vine vorba de anumite relații care au o mare rezonanță emoțională pentru tine, te neglijezi. Mijlocul acestei săptămâni te găsește într-o stare apatică și destul de retrasă din mediul social.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 26 martie 2021

Te simți epuizată din punct de vedere psihic, dar în același timp ești conștientă că ai nevoie doar de timp pentru a te reechilibra. Partenerul de viață este o fire extrem de înțelegătoare și ai tot sprijinul său. La birou ești mulțumită de modul cum decurg lucrurile, chiar dacă nu mai pui aceiași pasiune în ceea ce faci.  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 26 martie 2021

Nu se pune problema să ți se spună ce să faci deoarece niciodată nu joci după regulile făcute de altcineva. Într-o relație, spre surprinderea ta, lucrurile iau o turnură pozitivă. Este un moment decisiv în viața ta personală. Atunci când trebuie să alegi dintre tine și cei din jur, te pui mereu pe primul plan.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 26 martie 2021

Chiar dacă nu înțelegi comportamentul partenerului de viață, nu vei încerca să forțezi nimic. Mizezi pe ideea că răspunsurile vor veni către tine la momentul oportun. Astrele vor fi foarte ”expresive” pe parcursul întregii zile, mai ales în acele momente când confuzia pare sa îți invadeze rațiunea.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 26 martie 2021

Încă aștepți. Încă aștepți în liniște și neliniște ca o persoană importantă pentru tine să te observe. Este posibil ca această așteptare să fie de fapt procesul tău de vindecare emoțională în urma dezmăgirilor pe care le-ai trăit.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 26 martie 2021

Dacă te simți nesigură cu privire la anumiți pași pe care trebuie să îi faci, trebuie doar să ai răbdare. Nu ești o fire statică și nu integrezi cu ușurință în viața ta ideea de rutină. Astăzi, orice te scoate din zona de confort ajunge să îți ofere o lecție de viață.
Articole astro