Horoscopul zilei de 26 martie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 26 martie 2020

Neajunsurile emoționale pe care le trăiești într-o relație de prietenie sunt definitorii pentru modul în care alegi să te raportezi la toți cei din jurul tău. Din păcate, uneori nu ai capacitatea de a diferenția lucrurile, persoanele, situațiile. O persoană importantă pentru tine îți oferă aprecierea după care tânjești.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 26 martie 2020

Oamenii dragi din jur sunt prioritatea ta pentru această zi, chiar dacă te simți destul de obosită din punct de vedere psihic. O reevaluare scurtă a ceea ce îți dorești din punct de vedere personal te poate ajuta să faci lucrurile diferit de această dată.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 26 martie 2020

Disconfortul emoțional pe care îl resimți te forțează să faci lucruri fără noimă. Chiar dacă susții că ești pregătită să faci față dezamăgirilor care apar, viața îți demonstrează contrariul. Încă ești ancorată în prejudecăți și trăiri care îți fac mult rău.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 26 martie 2020

Ai nevoie de odihnă pentru a te putea repoziționa față de anumite situații pe care le trăiești. Atunci când vine vorba de activitatea de la birou, te simți distrasă de tot felul de detalii nesemnificative. Stagnezi din punct de vedere profesional.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 26 martie 2020

Creativitatea de care dai dovadă în această perioadă te va feri de diverse contexte nefericite. În plan personal, emoțiile puternice este posibil să te inducă în eroare. Dacă nu vei fi sigură pe alegerile pe care le vei face, vei avea posibilitatea de a renunța la anumite compromisuri.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 26 martie 2020

Singură, astăzi ești nevoită să îți dai planurile peste cap pentru a petrece mai mult timp în preajma persoanei față de care simți o atracție puternică. Compromisul se merită! Garantat! Lucrurile se întâmplă întotdeauna cu un anumit scop.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 26 martie 2020

Toate gândurile care îți traversează mintea aduc energie negativă în viața ta. Nesiguranța în raport cu tot ceea ce reprezintă propria persoană te face să acționezi stupid. În plan profesional stagnezi tocmai din cauza acestei atitudini în raport cu tot ceea ce se întâmplă în jur.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 26 martie 2020

Deși viața profesională este solicitantă pentru tine în această perioadă, reușești să găsești un echilibru în raport cu relația personală. Începi să faci lucruri pentru sine, iar acest lucru îți oferă confort psihic. Energiile pe care le primești de la astre te ajută să îți menții vitalitatea.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 26 martie 2020

”Absurdul” poate lua o înfățisare de-a dreptul fascinantă pe parcursul acestei zile. În viața ta se petrec lucruri fără noimă și mai mult decât atât, tu nici măcar nu mai cauți niciun răspuns în acest sens. Indiferent de ceea ce trăiești, te concentrezi pe menținerea echilibrului interior.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 26 martie 2020

Este un moment decisiv în viața ta. Anvergura evenimentelor de care ai parte în plan personal te pune in situația de a lua o decizie importantă. Atunci când simți că ai nevoie de o pauză, este important să îți asculți intuiția. Retragerea din mijlocul acțiunii este benefică fiecăruia dintre noi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 26 martie 2020

Astrele te îndeamnă să ieși mai mult din zona de confort deoarece acolo, afară, sunt multe oportunități care te așteaptă. ”Puterea” pe care consideri că o deții asupra anumitor persoane te face să devii implacabilă atunci când le expui punctul tău de vedere.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 26 martie 2020

A devenit o urgență să reușești să te detașezi emoțional de o anumită persoană. Deși simți cum acțiunile acesteia te consumă mult prea mult, parcă nu ai control asupra propriilor trăiri. Ajungi chiar să trăiești prin prisma experiențelor ei de viață.
Articole astro