Horoscopul zilei de 26 martie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 26 martie 2019

Întoarcerea privirii către experiențele din trecut te fac să îți dai seama că ești pregătită pentru orice tip de provocare. Indiferent de modul în care ți se prezintă lucrurile, știi că ai toate instrumentele necesare pentru a avea succes în orice plan al vieții.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 26 martie 2019

Ai nevoie să te ”debarasezi” de tensiunea psihică pe care o resimți și vei face asta cu orice persoană îți iese în calea. Destăinui lucruri importante despre tine și nu te gândești la consecințele acestui comportament. Cel mai probabil vor fi persoane care nu îți vor înțelege vulnerabilitatea.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 26 martie 2019

O persoană pe care o vei cunoaște de curând va încerca să îți monopolizeze întreaga viața. Atunci când îți îndrepți privirea spre sine, nu poți să mai negi faptul că treci printr-un episod depresiv. Multe simptome nu sunt de neglijat, mai ales că de la o zi la alta pari a fi tot mai lipsită de dorința de a ieși la liman.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 26 martie 2019

Dacă o anumită problemă cu care te confrunți te face să atingi cote uriașe de frustrare, caută suport la persoanele de încredere. A primi sprijin de la cei din jur nu înseamnă că suntem vulnerabili sau neputincioși, din contră. Mai mult decât atât, sunt mulți cei care îți sunt datori, într-un fel sau altul.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 26 martie 2019

Visurile pe care le ai în plan profesional ar trebui creionate într-o formă mai accesibilă în raport cu resursele pe care le deții în prezent. Lasă-ți intuiția să îți ghideze pașii! Acasă, în familie, nu simți că mai ai susținerea necondiționată de altădată. Acest lucru te întristează.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 26 martie 2019

Totul în jurul tău pare să se spulbere. Chiar dacă adevărul poate durea mult mai mult decât presupusele lucruri de care consideri că ești conștientă, o să alegi întotdeauna adevărul. Încearcă să apelezi la prieteni de încredere atunci când ai nevoie de mai multă claritate.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 26 martie 2019

Dorința de flirt poate aduce în viața ta o persoană încântătoare. Mai mult decât atât, există posibilitatea ca legătura care se creează între voi să fie una autentică și de durată. La birou ai posibilitatea să ieși de multe ori din zona de confort și vei face asta deoarece ai nevoie de noi provocări.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 26 martie 2019

Disconfortul emoțional pe care îl resimți în această perioadă te forțează să faci lucruri fără noimă. Chiar dacă susții că ești pregătită să faci față dezamăgirilor care apar, viața îți demonstrează contrariul. Încă ești ancorată în prejudecăți și trăiri care îți fac mult rău.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 26 martie 2019

A devenit o ”urgență” să reușești să te detașezi emoțional de o anumită persoană. Deși simți cum acțiunile acesteia te consumă mult prea mult, parcă nu ai control asupra propriilor trăiri. Ajungi chiar să trăiești prin prisma experiențelor ei de viață.    

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 26 martie 2019

Un singur comentariu venit din partea persoanei nepotrivite astăzi poate naște în tine o avalanșă drastică de emoții negative și repulsie. Din cauza influenței pe care o are Luna asupra dispoziției tale, ai senzația că nu mai deții controlul asupra propriei vieți.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 26 martie 2019

”Iubirea” este tema acestei zile. Dacă ești singură și vei fi invitată la un eveniment social, vei fi remarcată de pretendenți cu personalități total diferite. Nu îți displace deloc acest lucru. Dacă ești implicată într-o relație, te gândești să organizezi o ieșire romantică pentru tine și partener.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 26 martie 2019

Dacă nu ai suficient timp pentru a te ”ocupa” și de relațiile importante din viața ta, încearcă măcar să te înconjori în orice împrejurare de persoane care pot aduce un plus de valoare în viața ta. Dacă alegi totuși să petreci mai mult timp singură, acceptă faptul că și timpul cu sine este valoros.
Articole astro